voordelig je Heftruckcertificaat halen

2 min gelezen

Mijn werkgever kwam een maand geleden naar mij toe en gaf aan dat hij een aantal werknemers de kans wilde geven om zijn/haar Heftruckcertificaat te halen. Aangezien je dan meer gaat verdienen, wilde ik graag het certificaat halen. Dat heb ik ook tegen mijn werkgever gezegd en al vrij snel mocht ik gaan lessen. Het lessen gebeurde bij Wesseldijk. Een gigantisch bedrijf met meer dan 600 opleidingen. Je kunt het echt zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Tijdens het lessen kan je goed merken dat ze beschikken over ervaren instructeurs. Ze brengen informatie goed over en maken van je zwakke punten sterke punten. Het is superbelangrijk om een ervaren instructeur te hebben. Hij zorgt er namelijk voor dat je goed voorbereid het examen in gaat. 

Het examen

Tijdens het examen is iedereen zenuwachtig. Toch viel het deze keer wel mee. Ik ging goed voorbereid het examen in en dat pakte goed uit. Ik haalde in een keer mijn heftruckcertificaat en daar ben ik Wesseldijk enorm dankbaar voor. Je heftruckcertificaat halen kan je het beste bij Wesseldijk doen. Ze zijn professioneel, hebben een goede service, scherpe prijzen en leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Indien ik nog een opleiding wil volgen ben ik zeker van plan om het hier te gaan doen! Ben je toevallig opzoek naar een opleiding? Op de website staan meer dan 600 opleidingen. Alle opleidingen hebben een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je voor je hebt.

Bekijk de website voor meer informatie. Bij vragen zijn ze te allen tijde telefonisch bereikbaar.