Mijn Heftruckcertificaat gehaald

1 min gelezen

heftruck-199x300Een paar jaar geleden heb ik gewerkt in een logistiek magazijn waar we veel met heftrucks werkte, hiervoor heb je natuurlijk ook een certificaat voor nodig want je mag hem niet zomaar besturen. Ik weet nog goed toen ik met mijn Heftruckcertificaat cursus begon, ik was vreselijk zenuwachtig want ik wilde natuurlijk niet falen. Gelukkig heb ik hem in 1 keer gehaald en had ik hem mooi binnen, en blij dat ik er mee was. Mijn baas toen de tijd vond het natuurlijk ook erg fijn dat zijn medewerkers dit soort cursussen volgden want zo krijg je meer taken en verantwoordelijkheid op je schouders.motorrijopleiding-940x298_0-300x148

Opleidingen

Bij het bedrijf waar ik mijn Heftruckcertificaat heb gehaald kun je naast dat ook nog andere opleidingen volgen zoals die voor de auto, brommer, motor en vrachtwagen. Je hebt genoeg keuze uit rijopleidingen waar je bij allemaal uitstekend geholpen en begeleid wordt zo dat je altijd slaagt. Ik ben in ieder geval super blij met mijn certificaat en misschien dat jij binnenkort ook een opleiding of cursus volgt bij Wesseldijk, je hebt er een grote kans van slagen. Ik hoop dat jullie een goede tip hebben meegekregen vandaag en wie weet volg jij binnenkort ook zo een opleiding voor je werk bij deze rijopleiding school.autorijopleiding-afbeeldingsset-300x144