Nieuwe etagevloer

2 min gelezen
Materiaal vloer

Wordt het de hoogste tijd om de huidige etagevloer te vervangen voor een nieuwe? Je zult in dat geval graag goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Ga daarvoor naar de website https://plus2.nl. Plus M2 is onderdeel van Anera. Ze is specialist in het leveren van etagevloeren. De profielen worden in de eigen walsstraat geproduceerd. Daarom kun je verzekerd zijn van een snelle en betrouwbare levering. Welke voordelen zijn er nog meer bij Plus M 2 als je daar een nieuwe etagevloer bestelt? De voordelen op een rijtje:

–          Er worden vaste leveringskosten berekend

–          Je kunt rekenen op een snelle aflevering

–          De levering geschiedt volgens Europese wet- en regelgeving

De ontwikkeling en de productie van de profielen vinden binnenshuis plaats. Iedere afmeting, hoogte en/of draagvermogen is daardoor mogelijk. Zoek je maatwerk, neem dan telefonisch contact op of stuur een mail. Het antwoord op je vragen of een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek zal niet lang op zich laten wachten.

Etagevloer

Aanbod etagevloer

Het aanbod aan etagevloeren vind je op de website https://plus2.nl, maar er is meer. Als jij een bepaalde maat nodig hebt, neem je daarvoor contact op met de aanbieder en de etagevloer wordt voor jou op maat gemaakt. Je kunt naast het aanbod van een etagevloer hier ook prima terecht voor leuningwerk, pallet opzetplaats, aanrijdbeveiliging, trap, bordes, raadpleeg de bovengenoemde website en bekijk de afbeeldingen om een indruk van de gevarieerde producten te bekijken. De specificaties, prijzen, maten en gerelateerde producten staan er ook bij. Je stopt meteen in de winkelwagen wat je nodig hebt. Dat is het gemak van online winkelen. Doe er je voordeel mee.

PlusM2