5 redenen waarom Nord vpn de beste keuze is voor jou

2 min gelezen

Maak je intensief gebruik van het internet in je alledaagse leven, dan is het slim om te kiezen voor het beschermen van je online identiteit door middel van een VPN service zoals die van Nord vpn. Er komen namelijk verschillende voordelen kijken bij deze VPN provider. Lees de onderstaande tekst goed door als je te weten wilt komen wat de 5 redenen zijn waarom Nord vpn de beste keuze voor jou is.

Wat is Nord vpn?

Nord vpn is in 2012 opgericht in Panama als VPN provider op een internationaal niveau. Het gaat namelijk om een marktleider die minstens 5.500 servers beheerd in ruim 62 landen. Er wordt dankzij deze VPN service namelijk gezorgd voor het maskeren van je IP adres waardoor je niet getraceerd kunt worden op basis van je virtuele locatie. Dankzij de diensten van deze welbekende VPN provider kan je dus veilig internetten, of het nou gaat om een thuisnetwerk of een openbaar wifi netwerk. Veel particulieren kiezen steeds vaker voor de diensten van Nord vpn, maar ook kleine, middelgrote en grote bedrijven kunnen flink van de VPN diensten profiteren.

Reden 1: Snelheid en veiligheid

De meest belangrijke reden waarom je voor deze VPN provider moet kiezen is de optimale snelheid en de volledige veiligheid. Je kunt namelijk van zeer hoge snelheden uitgaan als je voor Nord vpn kiest. Daarnaast wordt de veiligheid gewaarborgd op verschillende manieren waaronder:

  • Er worden geen logboeken bijgehouden van de activiteiten van klanten.
  • Er is sprake van superieure coderingsstandaarden zoals AES. 
  • Er worden PGP sleutels gebruikt om accountgegevens zo goed mogelijk te beschermen.
  • Je kunt gebruik maken van een kill-switch om privacyschending en datalekken te voorkomen.
  • Je bent dubbel zo goed beschermd met double VPN.

Reden 2: Veel content op internationaal niveau

Je kunt met profiteren van alle content wereldwijd, op moment dat je dit wenst. Dit betekent dat je alle websites kunt bekijken die normaliter niet mogelijk is in bepaalde landen. Denk zo aan applicaties zoals Netflix in Nederland of Amerika, Disney+, Hulu, Amazon, YouTube en HBO GO.

Reden 3: Geschikt voor elk platform

Nord vpn kan op vrijwel elk platform geïnstalleerd en gebruikt worden. Denk zo aan smartphones, tablets, laptops en computers van zowel Android, Apple en Windows. Daarnaast kan je zeker 6 toestellen per account verbinden. Je kunt zelfs je televisie van deze fantastische service voorzien.

Reden 4: Geen sprake van bandbreedte of datalimieten

Kies je voor deze VPN service, dan is hoef je geen rekening te houden met bandbreedte of datalimieten aangezien er geen restricties geplaatst worden op de hoeveelheid data die je wilt gebruiken. Je hebt dus de mogelijkheid om 4K content te streamen op elk moment van de dag.

Reden 5: Cryptocurrency wordt ook geaccepteerd

Tegenwoordig kan je ook betalen door middel van verschillende cryptocurrencies waaronder Ethereum, Ripple en Bitcoin. Hierdoor ben je als het ware goed op de online toekomst voorbereid als het gaat om de betalingsmethode, aangezien ze niet te achterhalen zijn. Speel hier dus op in met Nord vpn.