Welke treeplank opties heb je?

2 min gelezen

Wanneer je een bus hebt is de treeplank onmisbaar. De treeplanken kunnen dan ook helemaal naar eigen wens gemaakt worden en in te stellen. De kleur is zelfs een keuze die er gemaakt kan worden. Er is wordt ook rekening gehouden met de achterlichten en de trekhaak. We zullen de opties eens bespreken.

De mooiste treeplank bij VanStep!

Wanneer je een mooie treeplank wilt hebben bij je bus kun je bij VanStep zeker slagen. Je kunt er de nodige opties mee combineren om op die manier de treeplank te hebben die helemaal naar jouw zin is. Je kunt er zelfs al voor kiezen om een treeplank te nemen waar de trekhaak al op gemonteerd is. Juist omdat de superstevige treeplank uitbreidbaar is met heel veel opties, maakt dat de treeplank juist uniek. Dit uitbreiden kan door verlichting, trekhaak, de plank in de kleur van de carrosserie, achteruitrijverlichting.

Voor welke merken van bus kan er een treeplank gemaakt worden

Wanneer je een treeplank neemt bij VanStep dan zijn deze heel erg geschikt voor MAN, Mercedes-Benz, Renault en Volkswagen. De treeplanken worden allemaal passend gemaakt voor de bus waar je mee rijdt. Daarbij is er de mogelijkheid om de treeplank in de kleur van de carrosserie kan laten maken.

De treeplank zelf plaatsen of laten monteren

Wanneer je een treeplank gaat aanschaffen weet je dat het een fijne uitbreiding is van de bedrijfswagen. Op die manier is het een stuk makkelijker en prettiger om aan de achterkant van de bus in en uit te kunnen stappen. Je hebt dan tevens weinig druk op de knieën dus is het ergonomisch verantwoord. Dit is natuurlijk voor de eigenaar van het voertuig handig maar ook voor klanten en partners. De treeplank heeft een uitstekende grip wanneer je er op stapt. De plank is dan ook nog eens te spuiten in verschillende kleuren.

Wanneer je de treeplank gaat bestellen kan je kiezen of je hem zelf gaat plaatsen of dat je die laat monteren. De ervaren monteurs kunnen dit in een tijdsbestek van ongeveer vier uur doen. Gaat de voorkeur dan toch nog liever uit naar zelf plaatsen dan is dat ook zeker een optie.

Welke opties heeft de treeplank?

Er zijn een aantal opties bij de VanStep treeplank en we willen dit delen:

●       Omkeuren naar drieënhalve ton

●       De kleur naar wens voor de treeplank

●       Treeplank met drieënhalve ton trekgewicht

●       Werkverlichting

●       Achteruitrijcamera

●       Montage of zelf monteren

Op maat gemaakte treeplank

Wanneer je met een beetje gemak in de bus wilt stappen dan kan dit dus met een treeplank bij VanStep. Omdat ze bij VanStep niet aan massaverkoop doen krijg je dus altijd een op maat gemaakte treeplank. De treeplank is dan met opties gemaakt die totaal naar wens zijn. Wanneer je dan na vier uur terug komt is de treeplank gemonteerd en zelfs gespoten in de kleur naar wens. Het samenstellen van de treeplank kan eenvoudig met de prijscalculator op de site bij VanStep. Je kunt meteen zien wat de prijs gaat worden!