Wees origineel met jouw terras windschermen

2 min gelezen

horeca-parasolGoedemiddag mede ondernemers. Fijn dat jullie weer de tijd hebben genomen om een artikel van mij lezen. Zo hoop ik vandaag ook weer een artikel te hebben waar jullie iets aan hebben. Het onderwerp van vandaag is terras windschermen. Dus heb jij een horeca onderneming en wil jij opvallen met jouw terras en moet je zeker verder lezen. Ik ben laatst namelijk een website tegen gekomen waar ze allerlei terras voorzieningen verkopen. Deze firma heet Xterior en heeft een gelijknamige website. Ik heb inmiddels geïnformeerd binnen mij netwerk en wat blijkt, veel mensen kennen deze firma al en zijn hier lovend over. Zij hanteren namelijk een zeer uitgebreid assortiment en dit tegen lage prijzen. Wat verder nog opvalt aan deze firma is dat zij de productie in eigen handen hebben. Hierdoor maakt het dit mogelijk om maatwerk te kopen. Iets wat in deze tijd erg gewild is.

logo

Parasol op maat

Wanneer jij een restaurant of café in een straat hebt met tien andere bedrijven dan wil je natuurlijk opvallen. Dit kun je doen door een unieke parasol te nemen. Dus geen standaard vierkante in het zwart. Nee, door bijvoorbeeld de kleuren van jouw bedrijfslogo te gebruiken. Heb je hier een opvallende kleur in zitten, gebruik dit. Het zorgt ervoor dat klanten naar jou komen. Vooral als je dan ook een rechthoekige of ronde parasol hebt.

Sedrun-terrasschermen-xteriorDit geld ook terras windschermen. Hierin heb je bij Xterior ook vele opties. Bovendien ook vele voordelen. Klanten zitten uit de wind en kunnen zo rustig hun lunch eten. Verder zorgt het voor meer privacy. Een en al voordelen, dus anticipeer hier op en bezoek ze eens.