Wees origineel, koop Max Bidons

2 min gelezen

maxilia-logoWelkom allemaal beste lezers. Leuk dat jullie weer eens mijn blog gaan lezen. Ik hoop jullie vandaag weer een goede tip mee te geven. Ik besteed dan ook graag veel tijd online om goede websites te vinden waar je goedkope dingen kan kopen. Doordat ik dit doe hoeven jullie hier zelf minder tijd aan te besteden. Jullie hoeven alleen mijn blog te lezen en als jullie het interessant vinden dan volgen jullie mijn tip op. Vandaag wil ik het onderwerp relatiegeschenken behandelen.  En nog specifieker Max Bidons. Ik heb hier zelf goede ervaringen mee en deze deel ik dan ook graag met jullie. Het bedrijf waar je Max Bidons kunt kopen, dit via maxbidons.nl. Dit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich in een razend tempo aan het ontwikkelen is. Bedrijven als deze promoot ik dan ook graag. Vooral omdat hun een goede klantenservice hoog in het vandaal hebben, dit heb ik tenslotte zelf ondernomen. De website van hun werkt heel eenvoudig en is echt gebruikersvriendelijk. Ook ben je verzekerd van een aantal zaken bij het plegen van een bestelling.

44377_10030700_E

Bij Max Bidons ben je verzekerd van het volgende

5250_dopper oranjeWanneer je eenmaal het betreffende product gevonden hebt, of dit nu een bidon is of een mok. Je krijgt altijd de mogelijkheid om gratis blanco sample te ontvangen. Zo kun je thuis met eigen ogen bekijken of je tevreden bent met dit product. Indien niet, dan kun je deze eenvoudig terug sturen. Tevens is het ook mogelijk om je relatiegeschenken te laten bedrukken. Wanneer jij jouw bedrijfslogo en boodschap gekozen hebt kunt je dit eenmalig gratis laten bedrukken. Ook hiervan krijg je dan een gratis sample van thuis gestuurd. Het concept werkt dus goed. Reden genoeg voor jullie om dit ook eens te proberen,  niet dan?