Pennen laten bedrukken bij www.promo2000.nl

2 min gelezen
Kantoorartikelen bedrukken

Het is alweer even geleden sinds ik mijn eigen bedrijf op heb gezet. Hierbij heb ik veel na moeten denken over hoe mijn nieuwe bedrijf onder de aandacht kan blijven bij klanten en potentiële klanten. Hiervoor leek het me een goed idee om iets kleins te laten bedrukken met het logo van mijn bedrijf, wat ik vervolgens bij klanten achter zou kunnen laten. Zo ben ik bij www.promo2000.nl terecht gekomen. 

Pennen bedrukken

Waarom bedrukken bij www.promo2000.nl?

Toen ik nog in de fase was waarin ik mijn bedrijf aan het opzetten was kwam ik er achter hoe veel dingen hierbij kwamen kijken. Natuurlijk had ik wel mijn logo en website, maar omdat ik ook wou denken aan de uitstraling en indruk van mijn bedrijf was ik op zoek naar meer. Na wat rondgeneusd te hebben op het internet kwam ik promo2000 tegen. Niet alleen was het aanbod van promo2000 groot, ze hadden ook precies hetgeen waar ik naar op zoek was. 

Het leek mij een erg leuk idee om pennen te laten bedrukken met het logo van mijn bedrijf. Waarom ik voor pennen heb gekozen? Mensen gebruiken pennen haast dagelijks en het is heel makkelijk om een pen achter te laten bij anderen. 

Wat bieden ze nog meer? 

Naast pennen heeft www.promo2000.nl een groot aanbod en kunnen zij ontzettend veel dingen naar wens bedrukken. Zo heb ik er ook al usb-sticks en mokken laten bedrukken, die ik ook weer voor ontzettend veel dingen kan gebruiken. De producten hebben een ontzettend goede kwaliteit en ik zou de website aan iedereen aanraden.