Mijn wordpress blog klaar voor de specialist

2 min gelezen

wordpress-logoHallo lezers van mijn blog. Ik ben dit blog nog niet zolang geleden begonnen en heb daarom ook nog een beetje een kaal blog op dit moment. Maar daar wil ik binnenkort snel verandering in laten komen. Ik ben namelijk op zoek naar een wordpress specialist die mij kan helpen om dit blog een beetje meer aan te kleden. Ik heb weinig ervaring in wordpress, maar heb deze website wel zelf neer kunnen zetten. Ik heb inmiddels al een aantal dingen geleerd over wordpress en kan dan ook wel het één en ander aanpassen.

wordpress-265132_640WordPress is makkelijk in gebruik

Ik heb gekozen voor een wordpress blog omdat een kennis van mij dat aanbevool door het gemak van het systeem. Dit gemak ervaar ik dan ook wel en kan inmiddels de volgende dingen zelf doen op mijn website:

  1. Ander thema installeren
  2. plugins installeren
  3. Nieuwe pagina’s toevoegen
  4. Nieuwe blogberichten toevoegen
  5. Een contactformulier maken en deze toevoegen aan een pagina.
  6. De widgets aanpassen

Dit zijn mogelijkheden die standaard zijn in wordpress, maar ik ben eigenlijk op zoek naar een specialist die net even dat gene kan wat ik er niet mee kan. En de wordpress website zo maken dat hij uniek is en direct opvalt bij een bezoek.

wordpress-589121_640Wie kent er een wordpress specialist?

Er zijn op dit moment nog niet heel veel bezoekers op deze website omdat ik pas net ben begonnen met deze website, maar wellicht dat iemand dit artikel toch leest en mij kan helpen met een wordpress specialist die mij kan helpen deze website een beetje op te vrolijken. Ik hoor graag van jullie door een reactie onder dit artikel achter te laten.