Remblokmontagesets bestellen bij Autoparts

2 min gelezen
Auto Parts

Dit blog gaat over remblokmontagesets. Autoparts is een gespecialiseerd autobedrijf. Sinds 1983 is het bedrijf actief in de verkoop van auto onderdelen. De auto onderdelen worden ingekocht bij de grootste OEM automobiel- toeleveranciers. Ondertussen heeft Autoparts meer dan 10.000 garages in heel Europa. In 2004 is de internetshop opgericht met ruim 300.000 tevreden klanten. De doelstelling van het bedrijf is om een goede verhouding tussen de kwaliteit van de auto onderdelen en de prijs aan te bieden.

autopartsonline.nl

Zo kun je bij Autoparts verwachten dat je 50 tot 65% meer voordeel hebt ten opzichte van andere garages. Ook krijg je op elk auto onderdeel dat je besteld bij Autoparts een garantie van 12 maanden. Voor bijna alle auto onderdelen kun je terecht. Remblokmontagesets zijn een belangrijk onderdeel bij het remsysteem. Deze kun je dan ook bestellen bij Autoparts net zoals de andere onderdelen voor het remsysteem. Autoparts is natuurlijk niet voor niks sinds 1983 dé remspecialist.

Auto

Informatie over de remblokmontagesets

Remblokken worden in de remklauw gemonteerd. Dit wordt vervolgens op de juiste plek behouden door de remblokmontage-set. De montage-set bestaat uit stalen pennen, pasplaatjes en kleine veren. Stalen pennen verslijten vaak al als het remblok 1 tot 2 keer vervangen is. Het monteren van de montage-set zal geen invloed hebben op de remschijf zelf. Maar het zorgt er wel voor dat de remblokken vrij kunnen bewegen in de remklauwen. Ook het piepen van de remblokken wordt nu voorkomen. Bijna alle auto’s hebben verschillende rembloksets. Hierbij zijn er dan ook een andere remblokmontagesets.

Bij Autoparts zijn er zo 2000 verschillende soorten in het leveringsprogramma. Wanneer je jouw kenteken op de website van van dit bedrijf ingeeft. Dan krijg je te zien welke remblok set bij jouw auto past. Als er nieuwe remblokken gemonteerd worden, wordt hierbij meestal de remblokmontage-set vervangen. Het monteren zelf is vrij simpel en duidelijk, wel is het belangrijk om de remblokken en montagedelen in te vetten.