Is de goedkoopste sim only de moeite waard?

2 min gelezen

Sim only en andere soortgelijke telefoon aanbieders hebben vaak verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen. Sommige van deze abonnementen zijn zelfs erg goedkoop. De goedkoopste sim only kan zelfs zo laag gaan als slechts 8 euro per maand. Dat is een geweldige deal, vooral als je wilt dat je telefoon functioneel blijft, ook al gebruik je hem maar mondjesmaat. Er zijn ook andere sim only abonnementen, die ook vrij goedkoop zijn. Je kunt je abonneren op andere goedkope diensten die ongeveer 9,50, 11, 12, 50 en 20 euro per maand kosten. Elk met een iets betere netwerkdienst dan de andere. Zorg ervoor dat je alle diensten bekijkt die bij elk abonnement horen. Zo zal het geld dat je uitgeeft allemaal de moeite waard zijn.

Het goedkoopste sim only abonnement heeft onbeperkt bellen en sms’en

Het mooie van goedkope sim only abonnementen is dat je onbeperkt kunt bellen en sms’en. De goedkoopste sim only die deze functie heeft begint bij het prijspunt van 9,50 euro per maand. Natuurlijk kun je ook de 15 of 20 euro per maand nemen, die dezelfde onbeperkte bel- en sms-functies heeft. Het verschil is dat je bij de 15 en 20 euro per maand abonnementen ook 7GB extra data krijgt. Dit is geweldig als je ook met je telefoon verbinding wilt maken met internet. Als je het abonnement voor je kind wilt gebruiken, kun je dat doen door in plaats daarvan het sim only voor kinderen abonnement aan te vragen. Dit heeft dezelfde prijzen voor de abonnementen, maar is speciaal ontworpen voor kinderen.

Geweldige internetverbinding

Een ander geweldig ding over deze goedkope sim only abonnementen is dat de internetverbinding voor haar data snel en responsief is. Of je nu de onbeperkte of beperkte optie voor internetverbinding krijgt, je krijgt nog steeds dezelfde prestaties. Dit is erg belangrijk omdat de meeste mensen het internet op hun telefoon meer gebruiken om contact op te nemen dan om te sms’en en te bellen. Dat komt omdat het internet gewoon veel handiger is om te gebruiken en meerdere platforms heeft waarmee je contact kunt leggen met andere mensen.

Vrijheid om een contract te kiezen

Als het gaat om telefoonabonnementen, zul je vaak te maken krijgen met het tekenen van een contract. Dit contract bestaat om je te binden aan het abonnement en je verantwoordelijk te maken voor de betalingen die je moet afhandelen. Abonnementscontracten voor telefoondiensten duren meestal één of twee jaar. Dit is afhankelijk van waar je het abonnement hebt afgesloten. Maar als je een sim only abonnement afsluit, kun je zelf kiezen hoe lang je contract duurt. Op die manier kun je goed inschatten hoe lang je hun telefoondiensten wilt gebruiken en betalen. Dit is een goede eigenschap om te overwegen, omdat sommige contracten te lang kunnen duren en er voortijdig uitstappen vaak meer kosten met zich meebrengt.