Goede copyshop in Utrecht gevonden!

2 min gelezen
copyshop utrecht

copyshop utrechtFijne medewerkers

Vorige week ben ik op zoek gegaan naar een goede copyshop Utrecht en vrijwel meteen heb ik er eentje gevonden. Op aanraden van een vriendin heb ik toen contact opgenomen met EPC Graphic Solutions. Ik heb hun services nodig omdat wij graag persoonlijke kaarten willen sturen naar onze klanten als bedankje. Over een maand bestaat ons bedrijf 5 jaar en dat is mede door alle vaste afnemers die wij hebben. Het handige is dat je hen zelfs op zaterdag kunt bellen, dus ook voor particulieren met een full-time baan is dit een perfect bedrijf. Toen ik opbelde, kreeg ik een hele aardige vrouw aan de lijn die mij echt wilde helpen. Al mijn vragen werden professioneel beantwoord en alle mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Hierdoor wist ik precies wat ik aan mijn baas moet gaan voorstellen. Toen hij bepaalde keuzes had gemaakt, heb ik opnieuw contact opgenomen om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak een paar dagen terug hebben wij de laatste puntjes op de i gezet, zodat het eindresultaat perfect gaat worden. Ik ben er dan ook erg benieuwd naar.

Benieuwdcopyshop utrecht

Ik kan echt niet wachten tot wij onze bestelling van de copyshop in Utrecht geleverd krijgen. Het gaat waarschijnlijk ongelofelijk mooi worden, maar alsnog is het een beetje spannend. Zeker omdat het de eerste keer is, hebben zij zichzelf nog wel te bewijzen. Wel ben ik erg te spreken over de services achter het proces. Mocht jij ook op zoek zijn naar een drukkerij, neem dan zeker een kijkje op hun website!