Frisbee bedrukken ter promotie van je bedrijf? Dit is mogelijk bij promotie.nl

1 min gelezen
frisbee bedrukken

Heb je een bedrijf dat dicht bij een strand gevestigd is en ben je op zoek naar een manier waarop je jouw bedrijf kunt promoten? Dan kan het erg leuk zijn om je klanten een een bedrukte frisbee weg teven. Dit is niet alleen een cadeau maar tegelijkertijd ook promotiemateriaal omdat je logo erop zit

frisbee bedrukken is ook mogelijk als je bedrijf niet dichtbij een strand is gevestigd. Het is een mooi cadeau die zeker bewaard wordt. Frisbee bedrukken werkt beter dan visitekaartjes. Visitekaartjes worden tegenwoordig vaak weggegooid, omdat mensen er niks meer kunnen en het dus onnodig veel plek innneemt. Een frisbee van frisbee bedrukken zal goed bewaard en gebruikt worden. Doordat jouw bedrijfslogo op de frisbee zit zullen mensen die het logo zien deze onthouden. In het geval dat ze dan wat nodig hebben zullen ze eerder aan jou denken dan aan de concurrent.

frisbee bedrukkenKwaliteit van frisbee bedrukken

Wij van frisbee bedrukken vinden kwaliteit erg belangrijk. Daarom leveren wij alleen maar spullen van daadwerkelijk een zeer goede kwaliteit . Je kunt ervoor kiezen om je bedrijfslogo te laten bedrukken of graveren. In beide gevallen zal de logo er niet zomaar af kunnen gaan. De frisbee van frisbee bedrukken kan tegen een val en kan dus niet zomaar kapot gaan. Wij hanteren de scherpste prijzen  voor de beste kwaliteit. Dit is mogelijk doordat wij alle producten zelf direct inkopen en dit dus niet doen via een tussenpersoon die ook winst moet maken op de producten.