Factoring voor de ondernemer

2 min gelezen
Factuur

Factoring voor de ondernemer in klein- of middenbedrijf, freelancer os zzper is het zeker de moeite waard om eens te kijken op de website, finqle.nl. Want ik denk dat vele mensen het er mee eens zijn dat het een doorn in je oog kan zijn als een debiteur jouw verkoopfactuur niet voldoet. Om deze zorg te voorkomen kun je gebruik maken van Factoring. Dit werkt snel, overzichtelijk, zonder risico en je hebt de zekerheid van de betaling van je verkoopfactuur. Want Finqle koop jouw verkoopfactuur die aan je debiteur is gericht, namelijk over. Vanaf dat moment heb jij geen omkijken meer naar je debiteurenadministratie en zeg nu zelf dat is toch een prettig idee?

Factoring

Factoring maakt het makkelijk voor je

Wanneer je gaat werken met Factoring, dan zal je al snel merken hoe makkelijk het is. Je hoeft namelijk alleen maar je factuur in te dienen (wat overigens gewoon online kan). En dat is eigenlijk de enige moeite die je hoeft te doen. Want op dat moment gaat Finqle voor je aan het werk. Als eerste zal Finqle jou uitbetalen en dan pas achter jouw debiteur aangaan. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van je inkomen. Kortom, je complete debiteurenadministratie is en blijft op orde zonder hier al te veel moeite voor te doen en tijd in te steken. Hierdoor hou jij dus meer tijd voor andere dingen binnen je onderneming.

Ben jij ook tevreden over de dienst van Finqle? Laat je dan ook jouw reactie achter op een blog? Want goede tips die zijn er immers om te delen toch? Ken je Finqle nog niet? Dan weet ik zeker dat je opgewekt de website zal ontdekken en bij deze wens ik je veel succes toe. Want je zal snel ervaren hoe eenvoudig het werkt en waarom ik zo tevreden ben.

Facturatie