Ik koop mijn hp 364 cartridge altijd bij Inktdruppel

2 min gelezen

logoBen jij op zoek naar kwalitatieve inktpatronen voor een goede prijs? Het maakt niet uit of het voor zakelijk of particulier gebruik is, bij Inktdruppel kunnen zij jou daar zeker bij helpen. Ikzelf gebruik de cartridges voor beide. Op inktdruppel.nl vind je een brede sortering aan patronen. Zij hebben alle topmerken zoals Canon, Epson en hp. Zelf gebruik ik de hp 364 cartridge. Naast de losse cartridges bieden zij ook nog combi of voordeelsets aan. Zo kun je één of twee per jaar flink inslaan zodat je niet zonder inkt komt staan. Je hoeft natuurlijk niet zoveel bulk in te slaan, want bij Inktdruppel heb jij je bestelling altijd al binnen na maximaal twee werkdagen. Voor de prijs is het natuurlijk wel voordeliger als je meer koopt. Helaas is het bij de topmerken niet mogelijk om grootschalig in te kopen, hiervoor kun je terecht bij hun huismerk. Hoe dan ook, met een samenwerking van deze firma kom je niet meer droog te zitten.

hp-compatible-hp-364xl-set-inktdruppel.nl

Voordelen huismerk

Ik gaf net al aan dat wanneer je grootschalig in wilt kopen je het huismerk moet nemen. Dit is echter helemaal geen probleem, althans dat is mijn mening. Vele van jullie zullen wel denken dat merken als hp of Canon beter zijn als het huismerk, maar dat is niet het geval. Want bij aankoop van het huismerk ben je verzekerd van een aantal dingen namelijk:

  • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding
  • ISO-gecertificeerd
  • 100% garantie
  • Eigen label

hp363m-_c8772ee_-inktdruppel.nlVerder wordt het huismerk altijd aangeboden voor een lage prijs. En die inktpatronen gaan net zo lang mee als bijvoorbeeld de hp 364 cartridge. Voor mij is het huismerk niet raadzaam, simpelweg omdat ik hier niet genoeg voor print.