Zou bij u de onboarding ook wel wat soepeler kunnen verlopen?

3 min gelezen

Iedere keer als wij weer nieuwe mensen aannemen, en dat gebeurt bijna iedere maand, moeten wij deze mensen weer intensief inwerken. Dat betekent dat wij altijd wel iemand van het vast team een paar dagen per maand moeten missen omdat deze de nieuwe krachten aan het inwerken is. Wij hebben gemerkt dat dit een van de meest onhandige manieren is om te werk te gaan omdat je namelijk heel veel manuren kwijt bent terwijl je juist versterking nodig had. Wij hebben daarom gekeken hoe wij het inwerken beter konden laten verlopen en wij zijn toen gaan kijken naar welke bedrijven je beter bij de onboarding konden helpen. Wij hebben namelijk altijd hetzelfde uit te leggen en het is een kwestie van even weten hoe iets werkt zodat je vervolgens meteen aan de slag kunt gaan. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om meer over onboarding te weten te komen want ik kon mij voorstellen dat er handige middelen waren om de onboarding beter te laten verlopen. Ik heb toen gezien dat ik een keer naar de site Succesfulatwork.nl moest gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die aan de onboarding willen werken en ik heb op de site van deze mensen gezien dat zij heel veel middelen bieden om te zorgen dat je je onboarding goed kunt laten verlopen. Mocht u daarom ook graag meer willen weten over hoe u het onboarding proces kunt versoepelen, dan kunt u hier een keer op de site gaan kijken. Ik ben er namelijk zeker van dat deze mensen u interessante mogelijkheden te bieden hebben en om die reden wilde ik ook graag even een artikel over dit bedrijf schrijven. Mocht u dus tijd over hebben, dan raad ik u aan om even naar de site van Succesfulatwork.nl te surfen om te zien wat deze mensen u allemaal te bieden hebben.

Wij merken dat het onboarding nu veel soepeler verloopt

Wij hebben nu een onboarding app van dit bedrijf in gebruik genomen en dat was een heel goede stap. Wij merken namelijk dat wij onze mensen nu goed kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe zij hun werk moeten doen. Snappen zij het later even niet meer, dan kijken zij in hun onboarding app en dan kunnen zij de instructies nog een keer doornemen. Wij merken dat wij hierdoor sneller mensen kunnen inwerken en dat de kennis veel sneller beklijft. Dat was precies wat wij nodig hadden, dus ik ben heel blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan werken.

Wilt u het ook eens proberen?

Mocht u het ook een keer willen proberen om uw onboarding te laten verlopen via de technieken van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even naar de site Succesfulatwork.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat men voor u kan betekenen

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft. U zult zien dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat het inwerken soepeltjes verloopt.