Zorg goed voor je producten en materialen

1 min gelezen
Pacoma

Als bedrijf ben je zelf verantwoordelijk voor de lading die je meestuurt met een vervoerder, het is niet de bedoeling dat een pallet dozen onderweg omvalt en de producten niet meer te gebruiken zijn. Tevens is het geen optie met laden en lossen, dan zullen de problemen al zichtbaar worden. Ga je gebruik maken van een palletwikkelaar, dan weet je zeker dat de dozen stevig vast blijven staan op de pallet tijdens vervoer en in en uitladen. 

Pacoma

Beschermd te tegen weersinvloeden

Het is niet altijd mogelijk dat bijvoorbeeld pallets met dozen direct het magazijn in worden gereden, eerste belangrijke wat moet gebeuren is de vrachtwagen lossen zodat deze weer op pad kan. Door de pallets met de palletwikkelaar in te wikkelen, zijn ze door de folie ook beschermd buiten tegen verschillende weersinvloeden. Kartonnen dozen zijn bijvoorbeeld al snel niet bruikbaar meer als er een flinke bui regen op terecht komt. Zorg ervoor dat ook jouw producten en materialen, in weer en wind even kunnen overbruggen buiten.

Verschillende machines om te wikkelen

Ook een palletwikkelaar is er in een aantal verschillende uitvoeringen, voor het omwikkelen van pallets is er een wikkelaar welke semi automatisch is. Hierbij bepaal je ook zelf hoe strak de folie om de pallet moet worden heen gewikkeld, en het aantal keer. Wil je alleen een pallet invoeren, en verder moet de machine het werk uit handen nemen? Dan is de volautomatische wikkelaar een goede optie, hierbij komt de pallet of je product ingewikkeld uit de straat.

Meer zoals dit