Zoekt u een goede Boekhouder Breda?

2 min gelezen

Als ik u een goede tip kan geven ga dan eens kijken op de site van Boekhouder Breda. Echt een betere boekhouder is er volgens mij niet te vinden. Sinds een paar maanden liep ik tegen een groot probleem aan, mijn administratie was niet meer zoals het wezen moet. Telkens als ik weer post kreeg, legde ik deze op de grote stapel neer. Al met al werd mijn administratie een grote onoverzichtelijke puinhoop. Zag werkelijk door de bomen het bos niet meer. Mijn winkel was op dit moment voor mij belangrijker dan de administratie bij houden. Ik heb sinds een jaar een kledingwinkel, waar ik erg trots op ben. Wat is begonnen als een kleine webwinkel, is nu een geweldige grote winkel geworden in Breda. De zaken gaan dus geweldig! Dat kan ik helaas niet van mijn administratie zeggen. Hier moet toch een oplossing voor komen? Zelf heb ik hier geen tijd voor, en de stapels zijn ondertussen zo groot geworden….

Met een woord; Geweldig!Administratiekantoor Breda

Gelukkig kreeg ik de tip van een winkelier hier uit de straat om eens op de site van Boekhouder Breda te gaan kijken. Hier werken boekhouders die echt van alle nieuwe wijzigingen en wetgevingen op de hoogte zijn. Heb snel een afspraak gemaakt om te kijken of zij mij van die enorme stapel administratie konden af helpen. Binnen een week was mijn administratie weer helemaal bijgewerkt. Ik vraag me nu dan ook af waarom ik zo lang heb gewacht om hulp in te schakelen. Ik ben enorm geholpen en heb mijn administratie weer goed op orde.