Wie verkoopt bijzonder tafellinnen?

3 min gelezen

Mijn zus had kort geleden haar grote dag, ze ging trouwen! Ik was aangewezen als organisator van deze gehele bruiloft dus dit betekende dat er veel nieuwe taken op mijn dak kwamen. We hadden nog 2 weken en gelukkig had ik het meeste al wel geregeld. De jurk, de ringen en de taart hadden mijn zus en haar verloofde uiteraard zelf gedaan. Maar de aankleding van de zaal, de tafelbezetting en de DJ had ik voor mijn rekening genomen. Met nog twee weken te gaan begon de tijd langzamerhand te dringen. Gelukkig was er niet heel veel meer wat ik moest doen, maar iets wat ik nog wel nodig had was tafellinnen. De tafels in de zaal waren niet helemaal onze smaak, maar dit was geen probleem want door er mooi tafellinnen overheen te leggen kon dit zo in een hele nieuwe stijl gegoten worden. Ik was daarom al naar verschillende winkels gegaan om te kijken naar mooi tafellinnen, maar was tot op heden nog niet geslaagd. Ik besloot daarom online op zoek te gaan naar mooi tafellinnen. Tijdens het zoeken kwam ik gelukkig de website tafelzeil.nl tegen. Op deze website zag ik direct dat er heel veel keuze aan tafellinnen was. Zodra ik op de site kwam zag ik veel plaatjes van verschillende soorten tafellinnen. Mijn zus had een beetje een aparte smaak, dus ik hoopte dat ik op deze website zou slagen in het vinden van dat soort tafellinnen. Ik klikte via het menu op de verschillende soorten tafellinnen. Ze hadden tafellinnen van verschillende materialen en ook in verschillende vormen. Sommige tafels zijn natuurlijk rond, terwijl andere rechthoekig zijn. Wij hadden rechthoekige tafels, wat de zoektocht gelukkig wel iets makkelijker maakte. Ik zag op de website ook nog dat ik tafellinnen kon bestellen per meter, zodat ik niet te veel of te weinig bestelde maar de tafellinnen precies op maat kon laten maken. Ik klikte langs alle plaatjes tot ik een zeer mooi patroon van de tafellinnen zag. Dit ging hem worden! Ik zag de grote zaal al helemaal voor me, gevuld met tafels met dit tafellinnen. Dat moest wel een mooi plaatje worden. Ik telde alle tafels bij elkaar op en berekende hoeveel meter tafellinnen ik nodig zou hebben. Dit aantal meter tafellinnen bestelde ik gemakkelijk op de website.

Zo veel keus aan mooie designs tafellinnen.

Ik was blij dat ik een mooi design had gevonden, er was immers zo veel keus! Zoals de website al aangaf kwam het tafellinnen binnen een paar dagen, waardoor ik niet in de stress hoefde te zitten of het wel op tijd zou komen voor de grote dag. Bij bezorging was ik nog blijer. Het patroon zag er nog mooier uit in het echt als op de website. Ook de kwaliteit van het tafellinnen was erg goed. Ik was erg tevreden met mijn aankoop!

Snelle levering zorgt voor de mogelijkheid voor last minute aankoop

Omdat het zo snel geleverd werd bespaarde mij dit veel stress en kon ik zelfs nog bij bestellen als bleek dat ik te weinig had. Dit bedrijf heeft mij positief gestemd om meerdere redenen:

  • Ze hadden zeer veel keus in verschillende soorten tafellinnen
  • De tafellinnen waren gunstig geprijsd
  • De levering was erg vlot

Ik zou deze website dan ook direct aanraden wanneer u op zoek bent naar mooi nieuw tafellinnen.

Lees meer…