Website vertalen

1 min gelezen
vertaalbureau engels nederlands

Wanneer je van plan bent om meer uit jouw eigen website te halen, is het misschien verstandig om hiermee de internationale markt op te gaan. Alleen heb je dan een probleem. Want niet iedereen in het buitenland kan Nederlands lezen. Neem gerust een vertaalbureau Engels Nederlands in handen. Dirctvertalen is zo een bedrijf die deze klus graag wilt uitvoeren. Zij hebben diverse professionele vertalers in dienst die hun handen er niet voor omdraaien om een website te gaan vertalen. Niet alleen worden de sites foutloos vertaald, je kan er ook op rekenen dat de teksten kwalitatief erg goed zijn.  

vertaalbureau engels nederlands

Juridisch document vertalen

Het kan voorkomen dat er ook belangrijke documenten vertaald moeten worden. Denk hierbij aan een juridisch document. Niet iedereen is bevoegd om deze handeling uit te voeren. Bij Directvertalen werken ook beëdigde vertalers die bevoegd zijn om deze documenten om te zetten in een andere taal. Directvertalen, het vertaalbureau Engels Nederlands kan voor diverse doeleinden worden ingezet. Zijn er teksten die vertaald moeten worden naar het Amerikaans Engels of Brits, dat is ook geen enkel probleem. De vertalers zijn van alle markten thuis. 

Wanneer je hebt besloten om een opdracht uit handen te geven, dan kan je ervan uitgaan dat dit allemaal op tijd geleverd gaat worden. Upload jouw bestanden en stuur deze door, binnen een korte termijn krijg je dit document, vertaald en al weer terug in jouw mailbox.