Heeft jouw personeel hun vorkheftruckcertificaat al?

2 min gelezen
heftruckcertificaat

Niet al mijn personeel had hun vorkheftruckcertificaat. Dit was niet handig, zeker niet in mijn logistieke bedrijf. Daarom ben ik op internet gaan zoeken naar een opleidingscentrum in de buurt. Al snel kwam ik uit bij Wesseldijk. Zij zitten in de buurt van Nijmegen, waar ons bedrijf gevestigd is.

Waarom ik Wesseldijk heb gekozenheftruckcertificaat

Voordat ik er zeker van was dat ik mijn personeel daar hun vorkheftruckcertificaat zou gaan laten halen, wou ik eerst weten of het een goed opleidingscentrum was en hoe de cursus in elkaar zat. Om deze reden heb ik veel online gezocht naar ervaringen van anderen en heb ik prijzen vergeleken. Iedereen die ik gelezen of gesproken heb was erg positief over hun ervaring bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk. De prijzen van de cursussen waren naar mijn idee ook erg goed. En het werd nog beter toen ik erachter kwam dat er ook een lunch inclusief was, dat heeft ook meegespeeld in mijn keuze. Zoals ik al zei zit ons bedrijf in Nijmegen en dat het dichtbij is, is natuurlijk ook erg handig voor mijn werknemers.

Allemaal geslaagd!

heftruckcertificaatAl mijn werknemers die de cursus hebben gedaan, zijn erg tevreden. Ze vonden de cursus goed te volgen. Wat ze het fijnste vonden was dat er naast de benodigde theorie vooral veel aandacht aan de praktijk werd besteed. Ze hebben kunnen oefenen en zijn er zeker van dat zij nu goed genoeg weten hoe ze veilig met een heftruck moeten werken. In de toekomst zou ik zeker weer hierheen gaan voor herhalingscursussen of voor nieuwe werknemers die hun certificaat gaan halen!