Optimaliseer processen met goede snelloopdeuren

2 min gelezen

Vandaag een zakelijk bericht van mijn hand over het abc van goede logistieke processen. Hiervoor put ik even uit eigen ervaring en zal ik mededelen waarom ik gekozen heb voor snelloopdeuren van het bedrijf Different Doors. 

1.1

Tijd is geld – dus optimaliseer tijd

Aangezien tijd geld is, kun je mijns inziens maar het beste investeren in een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering. Dit gaat zéker op als er sprake is van schaalvergroting die je in goede banen wilt leiden, zo is mijn ervaring. Mijn eigen bedrijf heeft nogal eens wat moeilijkheden gekend op het gebied van de logistiek en er ging zoveel tijd mee verloren, dat we dit echt in de papieren begonnen te bemerken. Ik heb toen voor eens en voor altijd de knoop doorgehakt en ben in zee gegaan met Different Doors. Waarom nou kiezen voor dit bedrijf?

104

Wat ik heel prettig vind is dat je niet alleen winst maakt doordat de snelloopdeuren, nou eenmaal uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde technieken zeer snel werken, maar ook doordat zij:

-bescherming tegen vocht, koude lucht, vuil en stof bieden
-zo min mogelijk energieverlies binnen je gebouw veroorzaken door snelle opening en sluiting
-zowel binnen als buiten toepasbaar zijn
-tegen inbraak beveiligd zijn, en wel op maat van jouw bedrijf
-er keuze is uit zeven verschillende kleuren (en ik ging voor strak zwarte deuren)
-de deuren in roestvrij staal uitgevoerd kunnen worden, iets waar ik ook voor heb gekozen
-zij uitvoerbaar zijn met radar, inductielussen, trekkoorden, handzenders en drukknoppen – en je dus altijd kunt kiezen wat binnen je budget ligt en wat wenselijk is voor je onderneming
– ze nagenoeg geen onderhoud behoeven
-er een zeer gunstig prijskaartje aan hangt

109

Neem dus zeker eens een kijkje op de website van het bedrijf en kijk voor een offerte op maat. Ik kan je zeggen dat het mijn eigen bedrijf veel goeds heeft gedaan de snelloopdeuren te introduceren – wie weet doet het dat voor jouw bedrijf ook wel!