Frietkraam huren voor een bedrijf’s feest!

2 min gelezen

logosnackmobiel

Als ondernemer is het zo nu en dan wel eens leuk om een bedrijfsfeest te organiseren. Zo’n twee keer in het jaar organiseren we dan een leuk feestje voor alle werknemers. Dit doe ik samen met de managers van het bedrijf. Vrijwel alles was geregeld binnen no time de muziek, het drinken en de feesttent. Nu moest alleen het eten nog geregeld worden zodoende nam ik een kijkje op het internet. Via het internet kwam ik uiteindelijk terecht bij een website waar je een Frietkraam kon huren. De kraam stond te huur op de website van snackmobiel.nl. Natuurlijk bekeken wij wel eerst de prijzen want wij wilden niet teveel geld kwijt zijn. Gelukkig waren de prijzen zeer voordelig en wij namen dus het besluit om een kraam voor friet in te gaan huren!

 

Een heel goed feestjesnackmobiel-vrachtwagen

Het feest kon beginnen en wij hadden er zin in. De Frietkraam was netjes op tijd en kon na kort opbouwen kon er al gebruik van gemaakt worden. De gehele avond hebben wij van deze lekkere verse snacks kunnen genieten. Iedereen heeft dan ook vele van deze snacks gegeten. Vooral de kinderen van de werknemers hebben er veel gebruik van gemaakt alle kinderen waren gek op deze heerlijke snack. Achteraf kan ik jullie dan ook vertellen dat het inhuren van deze kraam echt een succes is geweest.

Kijk op de website

Als jij voor je bedrijfsuitje dus een kraam wil huren geef dan een datum op via de website. Je krijgt dan een factuur toe gestuurd en dan kan het feestje beginnen. Wat mij betreft een ideale stemmingsmaker!

Meer zoals dit