Wat doen de financiële meesters

2 min gelezen
financiele-meesters-logo

Bij Financiële meesters helpen ze jou bij het vinden van een passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie, dit gebeurd bij een bank naar keuze en met de laagste rente garantie. Een hypotheek is een lening met een onroerend goed als onderpand , dit is vaak een huis of bedrijfspand. Bij het kopen van een huis leen je geld van de bank en zo financier je jouw woning. Het geleende geld betaal je via de hypotheekvorm die je kiest, weer terug. Over het geleende geld betaal je ook rente. Bij Financiële meesters wordt je voorzien van een passend advies. Ze regelen alles.

Hoe gaan ze te werk

Bij financiële meesters werken ze samen met alle geldverstrekkers die zaken doen met het intermediair. Dit zijn niet alleen banken, maar ook pensioenfondsen en verzekeraars. Deze bieden erg veel financiële producten aan. Er wordt zoveel aangeboden dat je als consument niet meer weet waar je moet beginnen met kijken. Daarom geven ze jou het overzicht terug. Als je een hypotheek aangaat noemen ze de partij die de lening aangaat (persoon of bedrijf), de hypotheekgever. De bank of hypotheekverstrekker die de lening verstrekt, noemen we de hypotheeknemer. Een hypotheek bestaat in de meeste gevallen uit 3 onderdelen:

  •  de lening
  •  de aflossing
  •  de verzekering

De hypotheekregels worden elk jaar aangepast door de rijksoverheid

Verschillende hypotheekvormen

Er zijn verschillende hypotheekvormen:

Annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, bankspaarhypotheek, levenhypotheek, beleggingshypotheek, krediethypotheek en de hybride hypotheek. Bij financiële meesters hebben ze de vrijheid om met iedere bank en verzekeraar zaken te doen en ze hebben zelf geen aandelen behang. Zo weet je zeker dat je de beste hypotheek voor jou situatie vind. En dat ze dit volledig op jouw situatie beslissen en niet in hun eigen belang, ze zullen de hypotheek vinden die bij jou past.