Voordelig je aanhangerrijbewijs halen

1 min gelezen

Voor mijn werk heb ik met regelmaat een aanhangerrijbewijs nodig. Helaas had ik er geen, dus wilde ik graag mijn rijbewijs halen bij een rij opleider. Op internet staan gigantisch veel rij opleiders. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij Osseforth. Het bedrijf is in 2014 uitgeroepen tot beste rij opleider. Deze award krijg je niet zomaar. Ze verzorgen diverse opleidingen. Alle opleidingen zijn erg voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal. 

Op internet staan veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze een goede service hebben, goede voorzieningen en instructeurs met ervaring. Het laatst genoemde is ontzettend belangrijk. Een goede instructeur kan ervoor zorgen dat je minder lessen nodig heeft. Hij maakt zo snel mogelijk van jouw zwakke punten sterke punten. Gelukkig kreeg ik bij Ossefort een goede instructeur. Het was erg prettig samenwerken. Zo kwam de informatie goed over en heeft hij mij goed voorbereid naar het examen laten gaan.

Het examen

Tijdens het examen verliep perfect. Ik was wel wat zenuwachtig, maar dat is normaal. Ondanks de zenuwen ging het rijen goed en daarom haalde ik ook in 1 keer mijn aanhangerrijbewijs. Indien ik nog een opleiding ga volgen, kom ik zeker terug! Bij Osseforth is alles perfect geregeld en daarom is het ook echt een aanrader om hier te gaan lessen. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf.