Unieke weggevertjes om je personeel blij te maken

2 min gelezen

Het personeel van jouw bedrijf spant zich dagelijks in om van de onderneming een succes te maken. Het is goed om af en toe eens te laten blijken dat je die inspanningen zeer op prijs stelt. Natuurlijk krijgt elk personeelslid zijn salaris, maar een cadeautje toont dat je hen echt waardeert. Wat de keus in leuke cadeaus betreft zijn er mogelijkheden genoeg. Aanbevolen wordt om iets te geven wat nuttig is, maar ook een zekere luxe uitstraalt. Je kunt producten voor in de keuken of tijdens het werk geven, of een serie sigarettendoosjes voor je personeel bestellen.

Waarvoor wordt een sigarettendoosje gebruikt?

Wie het fijn vindt om af en toe een sigaret op te steken weet dat het belangrijk is dat de sigaretten droog en veilig worden bewaard. Natuurlijk zitten ze wel in het pakje dat in de winkel wordt aangeschaft, maar dat ziet er tegenwoordig helemaal niet leuk meer uit. Het kan ook gemakkelijk kapot gaan als het ergens tussen komt te liggen. Door je sigaretten in een sigarettendoosje te doen heb je daar geen last van.

Zelfgemaakte sigaretten

Voor rokers die zijn overgestapt op het zelf maken van sigaretten is een sigarettendoosje nog veel belangrijker. Zij kunnen hun nieuw gemaakte sigaretten in een sigarettendoosje doen, samen met de aansteker. Alles is dan bij de hand om op elk gewenst moment een sigaretje op te steken. Het doosje beschermt de sigaretten tegen beschadigen en tegen nat worden door de reken. Als je een mooi sigarettendoosje hebt is dat bovendien een sieraad om mee te nemen. Het is dus een echte accessoire voor de doe-het-zelver op het gebied van sigaretten.

Persoonlijk tintje

Een sigarettendoosje is al een soort modeartikel, dat door de meeste bezitters met een zekere trots wordt gedragen. Zij zullen het enorm waarderen als ze van hun werkgever als cadeau een luxe sigarettendoos krijgen van een mooi materiaal, die bovendien een leuke en toepasselijke boodschap bevat. Je kan een sigarettendoos namelijk uitstekend laten bedrukken. Er kan een bedrijfslogo op worden gezet of een boodschap. Dat is de reden waarom een sigarettendoos ook vaak als geschenk wordt gegeven als een werknemer met pensioen gaat.