Uitdagende vacature civiele techniek

1 min gelezen
vacature civiele techniek

Veel mensen zullen al wel eens van civiele techniek gehoord hebben. Toch is het voor een grote groep mensen nog niet helemaal duidelijk wat civiele techniek inhoudt. Dit is niets om je voor te schamen, het is immers geen hele bekende sector. De naam civiele techniek omvat de weg- en waterbouw. Daarnaast omvat civiele techniek ook de constructie kant van de techniek. Deze drie takken vallen binnen de civiele techniek. Wil je graag in een van deze takken werken? Dan kun je eens kijken naar een vacature civiele techniek

vacature civiele techniek

Welke vacature in de civiele techniek kan ik vervullen?

Wanneer je op zoek gaat naar een baan in de civiele techniek heb je geluk. Dit komt doordat je veel verschillende keuzemogelijkheden hebt. Je kunt kiezen voor een ambtelijke werkgever. Daarentegen is het ook mogelijk om bij een commerciële werkgever aan de slag te gaan. Bovendien is er maar weinig nieuwe aanwas geïnteresseerd in de civiele techniek. Het gevolg hiervan is dat je een ruime keuze hebt. 

vacature civiele techniek

Civiel aannemer

Een groot deel van de vacatures bevindt zich bij de civiele aannemers. Werkzaamheden die bij deze tak kunnen horen zijn; werkvoorbereider, uitvoerder of projectleider. Daarnaast zijn er nog een aantal andere functies. Echter zijn dit de meest gevraagde functies. Een werkvoorbereider zorgt ervoor dat alles vanuit binnen goed geregeld wordt, zoals het bestellen van materieel en materiaal. Hierdoor kan de uitvoerder, die buiten aan het werk is, zich vooral focussen op het aansturen van personeel.