Tip voor grootformaat printers van en goed kwaliteit

1 min gelezen

Grootformaat printers zijn zoals de naam waarschijnlijk al duidelijk maakt printers die vooral in de technische sector worden gebruik voor het printen van grote ontwerpen. Een reguliere printer kan vaak niet groter printen dan A4 of A3 formaat een grootformaat printer kan A1 en zelfs A0 formaat printen. Vink VTS  is de experts op het gebied van printers en alles wat hierbij komt kijken.  

De totaalleverancier Vink VTS 

Vink VTS is een totaalleverancier waarvan de webshop bestaat uit en zeer gevarieerd assortiment. Je zult bij Vink VTS snij en wrapfolie, kunststoffen, inkten, vellen, gereedschappen, zeefdruk, printfolie en accessoires vinden. Bij Vink VTS zijn ze iedere dag bezig met de ontwikkelingen binnen de markt waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. De accountmanagers geven advies en zijn inhoudelijk zeer goede gesprekspartners. Wanneer je behoefte hebt aan advies of het beantwoorden van jouw vragen kun je contact opnemen met de system manager die jou helpt met het vinden van de juiste printer en benodigdheden. 

Een eerlijke prijs en objectief advies 

Vink VTS is constant bezig met het zoeken naar het beste aanbod voor de afnemers. Zij kijken, vragen, onderzoeken en vergelijken. Hierdoor weten zij wereldwijd wat er te koop is en hebben deze producten zelf ook bijna altijd te koop. Vink VTS zijn een onafhankelijke distributeur en geven eerlijk en objectief advies over de beste prijs en kwaliteitsverhouding voor ieder denkbaar product. Voor een grootformaat printer ben je bij deze totaalleverancier daarom ook aan het juiste adres.