Timmerman Heemstede goed voor mijn bedrijf

2 min gelezen

Gelukkig kan ik zeggen dat ik gebruik heb gemaakt van Timmerman Heemstede, dit is de beste zet die ik in mijn carrière heb gezet. Niet omdat ik er zo blij mee ben maar naast dat was dit bedrijf ook nog eens super voordelig en heeft het goed werk geleverd. Ik wil daarom ook in dit blog  hebben over de dienst en mijn ervaring met de Timmerman Heemstede. 

 

Perfecte dienst Contactgegevens

Het bedrijf was heel erg zelfstandig en kon veel alleen doen, dit was super fijn omdat dit mijn medewerkers niet van het werk afhield, persoonlijk vond ik het bedrijf beter dan de andere die we over de vloer hebben gehad. Dit omdat het bedrijf volledig op eigen benen stond en niks van ons vroeg. Nu vraag je waarschijnlijk af wat ik voor het bedrijf heb aangeschaft, nou dat was een fietsenstalling voor alle voertuigen behalve de auto’s. Binnen no time had dit bedrijf onze opdracht af en kon er gebruik van gemaakt worden. 

Voor de bouw kwamen ze alles opmeten en hadden ze alles klaargezet voor de bouw, en na dat alles klaar en mooi afgewerkt was, ruimde ze alle troep op en hebben ze ook alles weggevoerd. Het bedrijf heeft supergoed gehandeld en is dan ook zeer goed bevallen bij mij en mijn team. Wil jij nou ook iets laten bouwen, of dat nou zakelijk of particulier is dat maakt niet uit. Dit bedrijf staat voor alles open en zal voor alles 100% gaan! Mijn team en ik zijn heel blij en willen het bedrijf dan ook bedanken