Surface Pro 4 batterij vervangen

2 min gelezen

Het is de afgelopen dagen uitzonderlijk koud geweest in Nederland. Gesprekken over de Elfstedentocht, code rood en uitgevallen treinen hebben het nieuws gedomineerd. Een ander veel voorkomend bijverschijnsel van de vrieskou is de grotere kans op accu’s en batterijen die sneller opraken of überhaupt niet functioneren. Van zowel auto’s als mobieltjes en laptops, de accu’s begeven het massaal in dit koude weer. De lage temperaturen zorgen er namelijk voor dat de accu’s hun spanning niet kunnen vasthouden. Ook voor de populaire surface pro 4 is dit een veelvoorkomend probleem.

Als jij hier problemen mee ondervindt is het handig de batterij te vervangen. Je kunt jouw Surface Pro 4 batterij vervangen bij officiële reparateurs. Ondanks de koude temperateren en de verschrikkelijke Corona perikelen zijn deze winkels namelijk wel gewoon open (ze zijn immers essentieel). Trek dus je winterjas aan, schuif je warmste schoenen om je voeten en trotseer de ijzige wind om de accu van je Surface Pro 4 te laten vervangen.

Surface Pro 4 batterij vervangen

Surface Pro 4 scherm vervangen

Naast het accuprobleem zie je door al het harde thuiswerken ook nog een ander probleem veel vaker opduiken. Namelijk het gebroken of niet functionerende scherm van een Surface pro laptop of tablet. Heeft jouw Surface Pro schade opgelopen tijdens een videocall, de digitale huiswerkklassen van je kind of de nachtelijke Netflix & Chill sessies? Ongeacht de oorzaak, je wilt het Surface Pro 4 scherm vervangen voor de beste prijs in de zo kortst mogelijke tijdspanne. Dus wederom de winterjas aan en gaan met die banaan. Lekker de vrieskou trotseren om jouw apparaat te laten repareren.

Als je geen zin hebt om deze periode het huis uit te gaan (vanwege de kou of het dodelijke Corona virus), dan is er gelukkig ook nog een hele fijne andere optie. Probello.nl biedt namelijk de mogelijkheid om jouw Surface Pro 4 bij jou thuis op te halen voor reparatie. Zij repareren het scherm of vervangen de batterij en sturen jouw Microsoft toestel dan weer kosteloos (en verzekerd) naar je terug. Zo voorkom jij de vrieskou en een potentiële kans op besmetting en bespaar je ook nog eens tijd met het heen en weer reizen. Mocht je dus met een reparatie zitten, meld deze dan direct aan!

Meer zoals dit