Ruimte tekort in je bedrijf?

1 min gelezen

Extra opslagruimte komt in praktisch ieder bedrijf van pas. Gebruik je de ruimte bijvoorbeeld om producten op te slaan die je zelf nodig hebt om artikelen te kunnen maken en is het net even heel erg druk? Dan is de kans dat je niet alles kwijt kunt natuurlijk erg groot. Als je dan wilt uitbreiden kies je het beste voor een manier waarop je zoveel mogelijk extra ruimte creëert daar waar mogelijk.


Verdubbeling van de ruimte

Een manier om dit te doen is kiezen voor een zoldervloer van Anera BV. Een zoldervloer is een soort extra etage die in de hoogte aangebracht wordt. De vloer staat als het ware tussen de begane grond en het plafond in en geeft je een verdubbeling van de beschikbare ruimte om spullen op te slaan. De vloer wordt zo ontworpen en aangelegd dat jij er het meeste profijt van hebt. Stel, je hebt bepaalde producten die allemaal even groot zijn. Dan wordt de zoldervloer zo gemaakt dat je zo min mogelijk ruimte verliest en het er allemaal perfect tussen past.
Hoe wordt de vloer gemaakt?

Een zoldervloer van Anera wordt opgebouwd uit profielen die aan elkaar gemaakt worden. Op deze manier kun je de vloer net zo groot of klein maken als je wilt. De vloer wordt gelast, gewalst en voorzien van een goede coating ter bescherming. Als de vloer eenmaal geplaatst is kan deze nog afgewerkt worden met een kleurtje of hulpmiddelen als een trap of bordes.