Ontruiming nodig in Utrecht?

2 min gelezen
ontruiming

Wanneer een woning of bedrijfspand moet worden leeggehaald is dat over het algemeen vaak onverwacht en ronduit vervelend. Ontruiming hoeft soms niet eens vervelend te zijn omwille van financiële omstandigheden, maar simpelweg omdat je andere dingen te doen hebt en er niet aan toe komt.

Ontruimingszorg.nl kan hier ondersteuning in bieden. Voor deze professionals is ontruiming een alledaagse zaak. Zij kunnen er dan ook voor zorgen dat jouw woning of bedrijfsruimte professioneel en discreet wordt leeggehaald.

Ontruimingszorg tijdens corona

Ook tijdens deze nare periode rondom de corona crisis is ontruiming mogelijk voor uw woning of bedrijfspand. Noodzakelijke voorzorgsmaatregelen worden getroffen om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan mondkapjes voor het personeel, en het desinfecteren van de woning of het pand dat ontruimd wordt. Verder worden de updates van het RIVM aandachtig gevolgd. Heeft u nog vragen over het beleid? Neem dan contact op met de professionals van Ontruimingszorg.nl.

Werkzaam in het weekend

Ontruiming komt natuurlijk niet alleen op werkdagen voor. Soms kan het zijn dat je er niet aan toe komt en je met de handen in het haar eindigt. Gelukkig is er dan ook nog een oplossing. Ontruimingszorg is namelijk ook gewoon in het weekend beschikbaar. De ontruimers staan zeven dagen per week voor u klaar.

Als laatste kan het ook zijn dat een woning ontruimd moet worden na het overlijden van een dierbare. Het kan zijn dat u hier geen tijd voor heeft of dat het gewoon te veel pijn doet. U kunt dan iemand anders de waardevolle spullen laten verplaatsen naar een tijdelijke opslag.

Meer zoals dit