Neem eens een kijkje op https://www.cd-reclame.nl/

2 min gelezen
CD-Reclame

Ben je op zoek om jouw bedrijf door middel van reclameborden of lichtreclame mooi naar voren te laten komen? Neem dan snel een kijkje op https://www.cd-reclame.nl/

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Wanneer je terecht komt op https://www.cd-reclame.nl/ kom je terecht op en erg goede en vooral erg overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informaliteit en vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf licht en gevelreclame maakt. Ook is het bij dit bedrijf mogelijk om raamfolie op de ramen van jouw kantoor te laten plaatsen waardoor het niet meer mogelijk is om jouw kantoor binnen te kijken waardoor je wat meer privacy hebt. Op het internet zijn ook zeer positieve reviews over het bedrijf te vinden wat mij persoonlijk erg aansprak. Daarom besloot ik ook om een offerte op te vragen bij dit bedrijf.

autobelettering

Zeer tevreden over de lichtreclame van CD-reclame 

Ik reken al erg snel en reactie op de aanvraag van mijn offerte. De prijs sprak mij erg aan waardoor ik besloot om over te gaan tot een aankoop. Het bedrijf had de lichtreclame al erg snel gemaakt en gemonteerd. Mijn bedrijfspand komt in de avond nu ook erg mooi naar voren. Daarom ben ik zelf net als de veel voorgaande klanten van het bedrijf erg tevreden. Ik raad het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar eng eo de manier om reclame te maken.