Mobiel overzicht met OneDrive App

2 min gelezen
OneDrive App

OneDrive AppIk reis de laatste veel tijdens mijn werkdagen. Afgelopen maand heb ik dan iemand aangenomen als manager. Hij runt de boel wanneer ik aan het reizen ben. Natuurlijk wilde ik de werkzaamheden wel overzichtelijk kunnen bijhouden tijdens het reizen. Maar hoe kon ik de werkzaamheden controleren en bijhouden tijdens het reizen? Met deze vraag in het achterhoofd ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Binnen enkele minuten kwam ik dan ook terecht bij de link OneDrive App. Ikzelf had nog nooit gehoord van een OneDrive App en ik wilde er meer over te weten komen. Via deze link kwam ik terecht op de website van Yourhosting!

Your hosting

Meer informatie Yourhosting

Ik bekeek de website en al gauw kwam ik erachter waarvoor dit bedrijf bedoelt is. Yourhosting is een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van computer software. Via deze website heeft u de mogelijkheid om Microsoft office, One drive en dergelijke software aan te schaffen. De prijzen die Yourhosting hanteert zijn dan ook zeer interessant want de door hun gehanteerde prijzen zijn stukken voordeliger dan bij andere aanbieders.Ook had ik via deze website de mogelijkheid om een app te kopen. Met deze app kon ik de werkzaamheden binnen in mijn onderneming gaan bekijken. Het enigste wat ik hiervoor hoefde te doen was een abonnement afsluiten en mijn mobiele telefoon goed opladen!

Aanrader

Een goede app

Tijdens het reizen kan ik eindelijk alles wat er gebeurt binnen in mijn onderneming controleren. Wanneer ik aan het reizen ben hoef ik alleen maar mijn telefoon er bij te pakken. Ik kan dan precies zien wat er gemaakt wordt en of er goed gewerkt wordt. Bent u ondernemer en wilt ten alle tijd uw onderneming controleren? Bekijk dan eens de website van Yourhosting!