Mijn kantoor laten doen door Stucadoorsbedrijf Rijnsburg

2 min gelezen

MEDION DIGITAL CAMERA

Zoals je al aan de titel kunt lezen zie je dat het gaat over stucadoren wat ik door Stucadoorsbedrijf Rijnsburg heb laten doen. Stucadoorsbedrijf Rijnsburg heeft me wel van die lelijke muur afgeholpen, ik zal eens vertellen hoe ik bij dit idee kwam en wat de reden voor het inhuren van dit bedrijf is.

Aankoop gered door het bedrijf

Ik ben een beginnende ondernemer, maar ik wilde een kantoortje omdat ik dan de eventuele klanten ook kon uitnodigen, dat was wel zo professioneel. Ik had een kantoortje gekocht waarvan de muren nog niet gedaan waren, met de verkoper kwam ik er niet uit wie dit zou betalen dus heb het zelf maar op me genomen. Zoveel geld had ik dan ook weer niet dus ik moest naar een goed kwaliteitsbedrijf opzoek voor een scherpe prijs. Ik heb veel vergeleken en uit deze test kwam dat ik het beste kon gaan voor Rijnsburg. Dit bedrijf had de beste prijzen voor stucadoren. Geweldige service, de medewerker kon gelijk komen en kon aan het werk, in de middag een paar uurtjes gewerkt en het zag er gelijk beter uit. Ik ben echt superblij met wat deze man mij heeft geleverd. Het bedrijf is professioneel en komt echt serieus over. Aan alle gereedschap is gedacht en deze man kan gelijk aan het werk zonder enige obstakels. 

Voor iedere beginnende ondernemer die niet teveel wil uitgeven aan onderhoud of vernieuwing raad ik zeker dit bedrijf aan. Neem maar van mij aan dat het perfect werk is en dat je geen spijt krijgt van je uitgave.