Mijn ex weigert erkenning van ons kind, wat nu?

3 min gelezen

Mijn inmiddels ex en ik hebben een jaar geleden een grote vechtscheiding moeten doorstaan. Het was namelijk zo dat wij al heel snel na ons huwelijk tot de conclusie waren gekomen dat wij eigenlijk helemaal niet bij elkaar pasten en wij hebben het toen nog wel een tijdje geprobeerd, maar ik kon niet anders dan concluderen dat ik een monster had getrouwd. Hij bleek een vreselijke man te zijn die een zeer traditioneel beeld had van wat ik als vrouw voor hem zou moeten doen. Hij wilde liever niet dat ik werkte en ik moest zorgen dat hij tot rust kwam aan het eind van de dag. Dat was natuurlijk niet iets wat ik wilde, dus ik wilde van hem scheiden. De scheiding werd een vechtscheiding en toen ik meende dat alles klaar was, bleek ik zwanger te zijn. Nu is het zo dat mijn ex weigert de erkenning van ons kind te ondertekenen. Hij is overduidelijk de vader want ik heb geen contact met anderen gehad, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind. Ik vind dit heel vervelend en ook voor mijn zoon is het heel naar dat mijn ex zich zo opstelt. Ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om te zorgen dat wij tot een oplossing konden komen. Ik wilde namelijk wel, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind en dan wordt het heel lastig om dingen te kunnen regelen. Ik ben daarom gaan googelen op ‘mijn ex weigert erkenning van ons kind’ en ik heb toen gezien dat ik een keer naar de site vervangende-toestemming-zaken.nl moest gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die in eenzelfde schuitje zitten. Mijn ex weigert erkenning van ons kind en dat zorgt ervoor dat ik heel veel dingen niet kan doen. Ik moet namelijk zorgen dat ik allerlei dingen regel voor mijn zoon, maar zo eenvoudig gaat dat allemaal niet als de vader zegt dat hij de vader niet is. Ik moest daarom allerlei papieren regelen, maar mijn ex weigert erkenning van ons kind. Gelukkig vond ik op deze handige site mogelijkheden om deze situatie toch tot een goed einde te brengen.

Mijn ex weigert erkenning van ons kind, maar deze site bood hulp

Ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken. Mijn ex weigert erkenning van ons kind maar dat betekent niet dat ik met mijn rug tegen de muur kwam te staan. Ik kon namelijk via vervangende-toestemming-zaken.nl mijn dingen regelen en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb, mijn ex weigert erkenning van ons kind nog altijd, maar ik heb zijn toestemming niet meer nodig voor tal van zaken.

Wilt u meer lezen?

Mocht u zich in eenzelfde situatie bevinden, dan kunt u:

  • Even naar vervangende-toestemming-zaken.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Bekijken wat u in uw geval het beste kunt / moet doen

Ik hoop dat u hier ook een oplossing kunt vinden voor uw probleem. U zult zien dat hier tal van onderwerpen besproken worden.