Laat je bedrijf stralen met mooie bedrijfskleding

2 min gelezen

Een eerste indruk van een bedrijf is het personeel, verzorgd personeel met mooie en functionele bedrijfskleding geeft je bedrijf direct een streepje voor. Moderne en vlotte kleding geeft een goede eerste indruk, en niet te vergeten voelt je personeel zich ook goed in leuke kleding. Waar voorheen veel bedrijven ouderwetse kledingvoorschriften hadden, kun je tegenwoordig bij Suit up now zeer moderne bedrijfskleding kopen. Professioneel en vlot, mooie uitstraling die je bedrijf ten goede komt en je personeel niets tekort doet. Goede bedrijfskleding is meer dan kleding, het bepaalt de uitstraling van je personeel en je bedrijf.

Suit up now

Duurzaam en professioneel

Net zoals we waarde hechten aan mooie bedrijfskleding hechten we ook waarde aan het milieu en duurzaam ondernemen. Onze showroom is om te beginnen duurzaam verbouwd, verlichting is uitgevoerd in energiezuinige LED verlichting. De vloer van het pand is vervaardigd van gebruikt materiaal wat nu een tweede leven krijgt. En niet te vergeten is de kleding die we ontwerpen en maken ook duurzaam. Voor de toekomst hebben we een plan klaarliggen om ons bedrijf nog duurzamer te maken. Het aanbod duurzame bedrijfskleding is ruim, de leveranciers van onze stoffen werken ook aan een duurzaam bestaan. Een goed voorbeeld hiervan is de biologische wol die zij gebruiken.

Suit up now levert duurzame bedrijfskleding zonder in te leveren op de uitstekende kwaliteit. Vaak denken mensen dat de kwaliteit minder wordt, wij garanderen dat onze kleding een prima draagcomfort heeft en gelijkwaardige zo niet betere kwaliteit dan reguliere bedrijfskleding. Bij de fabricage wordt er extra gelet op het draagcomfort en de verschillende materialen die daarbij worden gebruikt. Personeel wat de kleding draagt merkt dit en zal zich beter voelen en nog meer presteren. Als bedrijf is het altijd goed om rekening te houden met duurzaamheid, al is dit niet de eerste prioriteit natuurlijk.