Kreukvrij dankzij stomerij Rotterdam

1 min gelezen

Wat was ik blij dat de stomerij Rotterdam mijn zakelijke pak weer kreukvrij heeft kunnen maken. Door mijn snelle verhuizing naar deze stad had ik mijn kleding in een vuilniszak gepropt en deze zak was ergens in een kast terecht gekomen. Tot ik van mijn baas de opdracht kreeg om een zakelijke klant te bezoeken. Deze klant had problemen en daar moest ik, als vertegenwoordiger, heen. Bij elk werk bezoek moet je netjes gekleed zijn, het liefste in een pak. Pak! Oei daar schoot mij ineens iets te binnen, snel de vuilniszak opgezocht en open gemaakt, helaas kon ik hier niet mee voor de dag komen.  

Weer schoon en zonder kreukels

Meteen naar de stomerij in Rotterdam gegaan en mijn situatie uitgelegd. Gelukkig hoefde ik pas de volgende dag naar de klant te gaan, dus de kans bestond dat ik mijn pak aan kon. De medewerkers van Super Wassalon A. Verboom hebben hun uiterste best gedaan en mijn pak uit de kreukels gehaald, wat een service. 

Tegenwoordig ben ik vaste klant bij Super Wassalon A. Verboom geworden. Niet alleen om kreukels uit mijn pak te halen, maar tevens is dit een goed adres om je kleding te laten wassen en te strijken.