Koffie op het werk

2 min gelezen
koffie

We kennen het allemaal wel. Eerst even een bakkie bij binnenkomst. Koffie op kantoor is dan ook een belangrijk onderdeel van de werkdag. Het brengt je rust en net weer even wat extra energie! Soms is het op zakelijk gebied lastig om te kiezen voor een bepaalde koffiemachine of koffieboon. Wij geven je tips!

Inventariseer bij de werknemers

Het startpunt van de zoektocht begint bij de huidige voorziening. Wat vinden de werknemers er eigenlijk van? Doet het ouderwetse koffiezetapparaat het vaak niet? Dan is het misschien tijd voor een nieuw professionele koffiemachine. Hoe was bijvoorbeeld de serviceverlening bij een lekkage? Het zijn allemaal zaken waar je op kan letten voordat je op zoek gaat naar en nieuwe leverancier en koffiemachine. De antwoorden op deze vragen geven namelijk inzicht in de wensen en eisen voor een nieuwe koffievoorziening. Het kan ook helpen om te wisselen van de koffie zelf. Misschien is iedereen de koffie uit de automaat wel helemaal zat en zijn ze toe aan een nieuwe smaak.

Wees klaar voor de toekomst

Het is je denk ik niet ontgaan maar de wereld om ons heen verandert voortdurend. Het is als bedrijf dan ook geen overbodige luxe om met duurzaamheid bezig te zijn. Dit is ook bij het inkopen van een nieuwe koffiemachine iets om over na te denken. Voor hoeveel vervuiling zorgt een nieuwe machine eigenlijk? Zijn er tweedehands op de markt die nog goed werken? Maar ook een duurzame koffieleverancier is belangrijk. Door nu te kiezen voor een duurzame koffieleverancier, loop je een stapje voor op de toekomst.