KH-Metals voor een redelijke koper prijs.

2 min gelezen
Logo-KH-Metals

Heeft u veel oude metalen zoals oud koper of oud ijzer thuis liggen en wilt u weten wat bijvoorbeeld de actuele koper prijs is? Dan is KH-Metals degene die u moet hebben. Dit bedrijf neemt graag zoveel mogelijk oud metaal van u in zodat dit gemakkelijk weer gerecycled kan worden en worden omgezet naar nieuwe producten. Door de vele jaren ervaring van dit bedrijf weet KH-Metals wat ze aan het doen is bij het recyclen van oude metalen. Zo weet KH-Metals ook precies van elk soort metaal wat de actuele koper prijs is van dat moment. Al is het bij de koper prijs, aluminiumprijs of de loodprijs, het is allemaal gelijk aan de actuele prijs zodat u op elk moment de eerlijke prijs krijgt voor uw ijzerafval. Daarnaast hoeft u niet zelf het oude metaal weg te brengen, want daarvoor heeft u de bijna altijd gratis schrootcontainer service van KH-Metals voor. Die zorgen ervoor dat de juiste schrootcontainer bij u op het erf komt te staan en komen deze ophalen als u belt dat de container vol is.

oud-aluminium-prijs

Mijn ervaring met KH-Metals.

Mijn ervaring met KH-Metals is zeer positief. Door het slopen van mijn oude schuur heb ik vele soorten metaal overgehouden waar ik zelf niks meer mee kon. Door lang op internet te hebben zoeken heb ik KH-Metals gevonden door vele positieve recensies. De keuze om voor KH-Metals te kiezen was een goed genomen gok, want dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn. Het ophalen en wegbrengen van het metaal was snel gedaan waardoor ik sneller dan ik had verwacht van mijn metaal af was. Zo heb ik ook een eerlijke en ook goede prijs teruggekregen voor het oude metaal.