IP vpn besteld

2 min gelezen
logo

Zoekt u een bedrijf die uw ict op vele manieren kan verbeteren? Dan is HostedXL de oplossing voor u. HostedXL is een bedrijf die professionele cloud diensten aanbiedt op vele verschillende manieren. Zo kan dit bedrijf een cloud opzetten voor uw bedrijf waardoor uw bedrijf overal en op elke plek kan werken en bij bestanden kan. Ook kunt u bijvoorbeeld nog Office 365 erbij kopen zodat uw werknemers letterlijk over te werk kunnen gaan. Maar de diensten van HostedXL zijn niet alleen maar cloud diensten. Zo is dit bedrijf ook gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende netwerken. Van een glasvezelnetwerk tot IP-VPN of een normaal DSL netwerk is geen probleem voor dit bedrijf. Ook is het aanleggen van verschillende telefoonnetwerken een makkelijke taak voor HostedXL.

Mijn ervaring met HostedXL.

Mijn ervaring met HostedXL is zeer positief. Zo was mijn bedrijf eindelijk toe aan een werkende cloud zodat we niet steeds in de knoop kwamen met bestanden. Door goede recensies zijn wij terecht gekomen op HostedXL. Na benadering is er snel een akkoord gesloten over de prijs en wanneer we de cloud konden gebruiken. Al snel konden we de cloud gebruiken waardoor mijn werknemers georganiseerd konden werken en niet meer in de knoop zaten met vele bestanden. Zo is er ook een persoonlijk netwerk aangelegd in de vorm van IP-VPN, zodat ons bedrijf buiten alle andere netwerken ligt en de kans op inbraken op het netwerk heel klein is.

telefonie oplossingen

Contact met HostedXL.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van HostedXL en wilt u contact opnemen met dit bedrijf? Dan is contact zoeken zeer makkelijk om te doen. Zo kunt u bellen naar het nummer 0186 744 022. Ook kunt u mailen naar info@hostedxl.nl. Als laatste kunt u ook de website bekijken voor meer informatie en desnoods daar de klantenservice bereiken en het adres vinden van het bedrijf.