Hoe bestelt u online uw luchtkussen enveloppen?

3 min gelezen

Voor onze bedrijven versturen wij heel veel post. Het overgrote deel is zakelijke post dat naar onze klanten en zakelijke partners gaat. We hebben dan ook altijd een enorme voorraad aan enveloppen in alle soorten en maten. Echter voor het volgende kwartaal hebben we een grote postzending in de planning. Het gaat om reclame voor onze bedrijven, daarmee willen we bij onze klanten en partners onder de aandacht brengen dat we meer zijn dan het bedrijf waar zij mee samenwerken. We hopen op die manier te bewerkstelligen dat onze klanten en partners ook van onze andere bedrijven gebruik gaan maken. De reclame zal vergezeld gaan van een kleine attentie waaruit onze waardering blijkt jegens onze klanten en partners. Voor deze postzending zullen we luchtkussen enveloppen moeten inkopen. Deze hebben wij niet standaard op voorraad. Op het internet ben ik gaan zoeken naar luchtkussen enveloppen. Dit leverde uiteraard een enorme hoeveelheid sites op die allen luchtkussen enveloppen aanbieden, en het overgrote deel heb ik vluchtig doorgenomen maar geen van deze sites had de juiste maat luchtkussen enveloppen. Verder zoeken naar de juiste maat luchtkussen enveloppen, bracht mij op de site viv.nl. Deze site heeft een ruim assortiment aan verpakkingsmogelijkheden en zo ook de juiste maat van de luchtkussen enveloppen die wij nodig hebben voor onze grote postzending. Heb eerst even contact gelegd om te vragen of de enorme aantallen die wij nodig hebben, via de site zijn te bestellen. Het was geen enkel probleem om grote hoeveelheden via de site te bestellen. Na ons contact heb ik gelijk via de site de luchtkussen enveloppen besteld in de aantallen die wij nodig hebben. Hoe eerder wij de enveloppen in huis hebben, hoe beter. Een dergelijke postzending vergt enorm veel tijd. Door deze site heb ik de juiste maat enveloppen kunnen bestellen. Zonder deze site had ik qua formaat van de enveloppen, concessies moeten doen en dat is nu gelukkig niet aan de orde. Wij kijken erg uit naar het effect van deze grote postzending. In ieder geval zullen onze bedrijven onder de aandacht worden gebracht. Fijne site om te bestellen.

Dit is de site waar u zijn moet als u luchtkussen enveloppen wilt gaan bestellen

Wanneer u op zoek bent naar de juiste manier van verpakken van een poststuk of andere zaken, dan wilt u uiteraard dat het verpakkingsmateriaal van goede kwaliteit is. Zeker als het met de post mee moet, dan krijgen poststukken heel wat te verduren. Deze site biedt voor elke vorm van verpakken een oplossing waarbij de kwaliteit van het materiaal gewaarborgd is.

Wilt u ook de juiste enveloppen kopen?

Dankzij de website viv.nl, hebben wij enveloppen kunnen bestellen die precies het juiste formaat hebben, elders konden we dit formaat niet verkrijgen. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze site omdat:

  • Zij een ruim assortiment verpakkingsmaterialen aanbieden.
  • Zij een prima service verlenen.
  • Zij betaalbare prijzen hanteren.

Mocht u niet weten hoe u bepaalde dingen het beste kunt versturen qua verpakkingsmateriaal, bezoek dan eens deze site en ontdek de eindeloze mogelijkheden.