Heeft uw deur al een kerntrekbeveiliging?

3 min gelezen

Wij kregen onlangs bezoek van de wijkagent die ons vertelde dat het aantal inbraken bij ons in de buurt aanzienlijk was toegenomen en dat hij ons graag wilde wijzen op het feit dat onze voordeur tamelijk eenvoudig open te maken was. Wij hadden namelijk maar een heel simpel slotje op deze deur en daarom leek het hem goed om eens te kijken of wij een kerntrekbeveiliging op onze deur konden zetten. Wij zijn daarom gaan kijken wat een kerntrekbeveiliging precies was want ik had nog nooit van een kerntrekbeveiliging gehoord. De agent heeft toen al heel veel kunnen uitleggen en ik kan u zeggen dat hoe meer ik over deze kerntrekbeveiliging hoorde, hoe meer ik ook wist dat ik serieus moest gaan zoeken naar een kerntrekbeveiliging omdat ik gelijk wist dat dit voor ons huis heel goed zou zijn. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een kerntrekbeveiliging wilde laten plaatsen op onze deur. Je moet namelijk zorgen dat je met de juiste mensen in zee gaat want een slechte kerntrekbeveiliging op je deur laten zetten, is ongeveer hetzelfde als je deur gewoon openlaten. Ik ben daarom gaan kijken welke mensen ons het beste konden helpen en ik heb toen gezien dat ik het beste even op de site slotenmaker-holland.nl kon gaan kijken. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag iets aan hun slot willen laten doen. Ik ben daarom gaan kijken of ik hier ook een kerntrekbeveiliging kon kopen en laten plaatsen en dat was heel goed te realiseren. Als je namelijk op deze site gaat kijken, kun je heel snel en eenvoudig zien wie je in jouw omgeving kunt raadplegen om een kerntrekbeveiliging op je deur te zetten. Ik ben daarom ook niet lang meer blijven aarzelen, maar ik heb gelijk een specialist benaderd die mij verder kon helpen. Dat was allemaal heel eenvoudig te regelen via deze site en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken.

Wilt u ook een kerntrekbeveiliging op uw deur laten zetten?

Wij hebben gemerkt dat wanneer je een kerntrekbeveiliging op je deur laat zetten, je er zeker van kunt zijn dat je het inbrekers heel moeilijk maakt om de deur te forceren. Deze is namelijk op meerdere punten vergrendeld en wij kunnen dan ook bijna zeker zijn dat onze deur met de kerntrekbeveiliging bijna niet open te breken is. Dat geeft ons ook weer wat meer rust want je moet er toch niet aan denken dat je inbrekers in je huis krijgt.

Wilt u ook nieuwe sloten laten plaatsen?

Mocht u ook graag nieuwe sloten op uw deur willen laten plaatsen, dan kunt u:

  • Even naar de site slotenmaker-holland.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact leggen met een specialist bij u in de buurt

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft. U zult zien dat u via deze site heel eenvoudig een specialist kunt vinden die u verder kan helpen. Vandaar dat wij deze site ook wilden aanbevelen.