Groepsuitjes Brabant had niet beter gekund!

1 min gelezen
groepsuitjes brabant

 groepsuitjes brabant

Bijzondere gelegenheid

Ons merk bestaat 12,5 jaar, dat vroeg om een teamuitje! Ik had al eens van groepsuitjes Brabant gehoord, maar wist niet precies wat ik moest verwachten. Natuurlijk keek ik op internet en zocht ik naar groepsuitjes Brabant. Zo kwam ik terecht bij Sky ballonvaarten. Dat was de beste keuze, want voor deze bijzondere gelegenheid wilden wij ook een bijzonder uitje organiseren. Sky Ballonvaarten heeft ons direct verder geholpen en het team uitje was al snel gepland. Iedereen was enthousiast toen ik vertelde dat wij een luchtballonvaart zouden maken! Nog niemand had dit eerder gedaan en daarom had iedereen er veel zin in. 

Waar ik niet over na had gedacht was dat een collega hoogtevrees heeft. Echter heeft zij met behulp van ons en Sky ballonvaarten haar angsten opzij gezet en is zij toch mee gegaan! Wij hebben een weerzinwekkend groepsuitje gehad en iedereen praat er weken later nog steeds over. Sommige collega’s hebben zelfs nog een ballonvaart gepland, om samen met hun familie te gaan doen. Wat een bijzondere ervaring is dat. En wat een goed idee om het te doen als groepsuitje! Ik raad het iedereen van harte aan. Wat doen jullie meestal als groepsuitje in omgeving van Brabant?