Fraaie relatiegeschenken laten lasersnijden

2 min gelezen

Wij hebben voor onze nieuwe klanten en relaties leuke sleutelhangers laten maken door middel van lasersnijden. Via het bedrijf Piant hebben wij deze laten maken. Niet voor niets staat dit bedrijf bekend waar medewerkers heel secuur hun werk verrichten. Tot op de tiende millimeter worden de voorwerpen nauwkeurig gesneden. Dit kan met vele materiaalsoorten worden gedaan, denk hierbij aan, hout, plastic, metaal, steen. Het is maar net naar waar jij op zoek bent. 

Eerdaags gaan wij op een beurs staan en hopen zo meerdere klanten aan te trekken. Uit eerdere ervaringen weten wij dat kleine geschenken het altijd goed doen op dit soort gelegenheden. Het leek dan ook leuk om kleine sleutelhangers te laten maken die wij op deze dag uit kunnen delen. Maar voordat wij hier de opdracht voor geven willen wij eerst weten hoeveel dat allemaal gaat kosten.  

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten

Nadat wij via de website van Piant de offerte hadden ingevuld met de opdracht die wij graag uit wilde laten voeren, kregen wij al snel een antwoord hierop. Wij hadden veel verwacht, maar niet zo een aantrekkelijke prijs. Daarom hebben wij meteen een afspraak gemaakt om onze opdracht uit te laten voeren.

De dag van de beurs waren er veel bezoekers en ook veel mensen die interesse in onze producten hadden. Merendeel wilden graag informatie materiaal van ons bedrijf hebben en die kon ik dan ook meegeven, inclusief de speciaal gemaakte sleutelhanger, gemaakt door middel van lasersnijden. De reacties hierop waren zeer leuk.