ERP systeem

2 min gelezen
ERP systeem

Het ERP systeem is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Enterprise Resource Planning kan heel veel geld besparen. Ook kan je dit zo aanpassen dat iedereen tevreden is. Zowel de medewerkers, de leveranciers, maar ook de klanten. In dit systeem kunnen alle bedrijfsprocessen samen komen en kan je in een makkelijk overzicht alles zien. Bovendien heb je door deze software maar één persoon nodig, die het aanspreekpunt hiervan is. Dit heeft natuurlijk veel voordelen en scheelt heel veel tijd en geld.

XBIS Online, speciaal ERP systeem

NCCW, de eigentijdse ICT-dienstverlener, die een all-in concept heeft uitgevonden. Hiermee hebben zij al diverse woningcorporaties kunnen helpen om hun systeem te verbeteren en te versnellen. Door middel van veel programma’s te digitaliseren en te verbeteren, kunnen zij sneller een klant helpen. Althans deze klant, in dit geval de huurder, kan veel zaken nu zelf regelen. Zoals het inzien van de huurovereenkomst. Maar ook het financiële plaatje kunnen zij hier naar voren halen. Zij kunnen namelijk via een app zien wanneer de huur betaald moet worden. of hoeveel huur er inmiddels al betaald is.

Het programma wat hiervoor ontworpen is, heet XBIS Online, het ERP all-in concept. Hiermee kunnen de huurders, de medewerkers en andere belanghebbende in samenwerken.

ERP systeem

Geweldige ICT-oplossing

Dankzij dit special software programma voor woningcorporaties is het mogelijk om snel te kunnen schakelen. Niet alleen kunnen medewerkers en huurders hier bepaalde informatie uit halen. of een rekening te betalen. Het kan ook informatie doorgeven, denk hierbij aan de jaarlijkse huurverhogingen. Voorheen moest dit allemaal per brief worden verzonden. Tegenwoordig kan dat makkelijk online worden verzonden. Dit scheelt ook weer veel tijd en geld.

Zelfs het management kan gebruik maken van dit systeem. Een voorbeeld is bij het maken van rapportages. In eerste instantie moesten zij veel documenten doorspitten om aan de juiste gegevens te komen. Met de XBIS Online, kunnen zij snel en overzichtelijk alle gegevens bekijken, zonder hier eerst diverse andere dossiers voor te hoeven zoeken. Alles staat allemaal in dit systeem.

Meer informatie hierover?

Na het lezen van deze blog, kan ik begrijpen dat je best wel nieuwsgierig bent geworden. Wil jij hier meer over weten, vul dan het formulier in, welke op de website te vinden is. Je kan hier een demo aanvragen of een vraag stellen. Zodra jouw gegevens zijn ontvangen, zal er snel contact met je worden opgenomen.