Effectieve reclame bij Capital Advertising

1 min gelezen

capital Een van mijn beste vrienden heeft een eigen bedrijf, dit bedrijf is werkzaam in de verzekeringen sector en hij is al zo’n vijf jaar bezig. Hij is altijd opzoek naar nieuwe klanten omdat hij zoals alle bedrijven graag meer winst wilt maken. Ik raadde hem aan om zijn reclame te laten regelen door Capital Advertising, hier maken ze de juiste reclame voor ieder bedrijf die ze precies volgens wensen in vullen en zorgen dat de juiste doelgroep bereikt wordt. Het is zeker een aanrader voor bedrijven, ik heb al ervaringen met deze onderneming en ik heb alleen maar positieve verhalen over ze te vertellen en daarom heb ik ze aangeraden. capital1

Het was effectief

Mijn vriend nam mijn advies aan en nam contact op met Capital Advertising waar hij een afspraak maakte en toen gingen ze om de tafel zitten. Ze ontwierpen een passende offline reclame die hem zou helpen klanten aan te trekken, het bureau zocht een geschikte capital2plaats uit waar hij zijn doelgroep volledig zou bereiken en dus de reclame het effectiefst maken. Na ongeveer een maandje of twee merkte hij al verschil in de omzet, hij kreeg gelijk al positieve reacties van mensen die het opmerkte en kreeg in de eerste maand al enkele klanten erbij die doorverwezen waren via de reclame. Het verschil was duidelijk en daarom schrijf ik dit artikel, om mede ondernemers te vertellen dat het investeren  in reclame loont.