Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

2 min gelezen

Bedrijven streven ernaar om hun filosofie zo simpel mogelijk uit te dragen. Dat kan met tekst, maar een beeld is vaak duidelijker. Je moet er dan wel voor zorgen dat dit beeld op een prominente wijze zichtbaar is. Niet alleen in je bedrijf, maar ook in al het andere promotiemateriaal, dus de website en eventuele brochures. Textielprints zijn ook een prima middel om een boodschap uit te dragen. Die worden in aluminium frames in de showroom gebruikt, maar ze zijn ook prima te gebruiken tijdens vakbeurzen. Je kunt deze aluminium profielen bekijken op de website van EFKA.

Aluminium frames

De frames waar textieldoek in wordt gehangen zijn gemaakt van aluminium. Het zijn dikke en sterke buizen, die jarenlang meegaan. Door de slimme constructie is het eenvoudig om er een andere textielprint in te hangen. Kijk daar echter mee uit, want als je een lange tijd met een bepaalde boodschap hebt geadverteerd is het gevaarlijk om ineens een andere boodschap uit te dragen. Als je de textielprint wilt vervangen is het dus goed om daarmee voort te borduren op een boodschap die al eerder is verkondigd.

Maatwerk producten

De aluminium frames van EFKA zijn maatwerkproducten. Op basis jouw specifieke wensen worden de frames op maat gemaakt. Het is een specialiteit van EFKA om niet alleen frames voor aan de wand te maken, maar ook driedimensionale frames. Dat biedt unieke extra mogelijkheden, want daarmee kunnen textielprints in constructies aan het plafond worden opgehangen en op de vloer worden gezet. Je bent ook niet gebonden aan rechte frames. Bij EFKA kunnen gebogen frames worden gemaakt, zodat je aan de slag kunt met ronde, ovale en zelfs cilindrische frames. Een ontwikkeling van de afgelopen jaren is het promoten van producten in een zogenoemde curved wall.

Duurzaam

Ondanks dat het produceren van aluminium erg veel energie kost is het gebruik van aluminium frames toch erg duurzaam. De frames gaan ten eerste erg lang mee. Ze kunnen aan het eind van hun levensduur worden gerecycled, zodat er geen materiaal wordt verspild. Ook het materiaal van de textielprints is steeds vaker opnieuw te gebruiken. EFKA stimuleert het daarom dat klanten de producten naar hen terugsturen als ze die niet meer willen gebruiken. Om helemaal een eind aan verspilling van materiaal te maken wordt zelfs het zaagsel in de productieruimte van EFKA verzameld om te worden verwerkt in nieuwe profielen.