Digitaal brochure: hoe werkt het?

2 min gelezen

Een digitaal brochure is een handige oplossing voor het voorkomen van torenhoge kosten voor het uitprinten van uw brochure. Bij Digitaal Publiceren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betaalbaar bedrijf die voor u in een hand om draai uw PDF document of brochure binnen 24 uur om zet naar een bladerbare brochure. Uw documenten zijn bij Digitaal Publiceren in goede handen. De professionals van dit bedrijf gaan zorgvuldig om met uw ideeën en brochures. Zij bekijken uw huisstijl en passen daarop de digitale brochure aan. Het enige wat u hoeft te doen is het uploaden van uw PDF documenten en indien gewenst, u bijgevoegde filmpjes en muziek. Digitaal Publiceren neemt automatisch uw linkjes over. Deze linkjes worden ook nog een keer gecheckt, of zij ook aankomen op de website of afbeelding die u wilt laten zien. Door linkjes, muziek en filmpjes toe te voegen aan een digitaal brochure geeft u de lezers een extra belevenis. U kunt een digitaal brochure ook gebruiken voor een spreekavond. Zo kunt u uw klanten en bezoekers een goed beeld geven van uw product of uw doel.

Digitaal brochure bij Digitaal Publiceren

digitale brochure

Bij Digitaal Publiceren kunt u voor een schappelijk prijs een digitaal brochure bestellen. Vanaf 60 euro, exclusief BTW, kunt u gebruik maken van de diensten van die professionele bedrijf. Binnen 24 uur heeft u uw gewenste digitale brochure in uw mailbox. U ontvangt van Digitaal Publiceren een HTML link zodat u deze gemakkelijk op uw website kunt plaatsen. Daarnaast ontvangt u via Wetransfer.com uw brochure in verschillende uitgaves zodat u ook uw brochure per email kunt verzenden of op een USB stick kan laten zetten. Daarnaast heeft Digitaal Publiceren een stapelkorting wanneer u per kwartaal een nieuwe publicatie nodig heeft. Digitaal Publiceren staat bekend om zijn snelheid en professionaliteit. Binnen een dag heeft u uw product in handen. U heeft contact met één vast contactpersoon zodat zij korte lijnen kunnen hanteren en u goed van dienst kunnen zijn. Indien gewenst denken de medewerkers van Digitaal Publiceren ook graag met u mee.

Gemakkelijk digitaal brochure aanvragen

digitale brochure

Op de website van Digitaal Publiceren kunt u gemakkelijk uw digitaal brochure aanvragen. U kunt met één druk op de knop uw PDF documenten uploaden en uw gewenste linkjes bijvoegen. De rest regelt Digitaal Publiceren voor u. Bent u benieuwd wat Digitaal Publiceren voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel een kijkje op de website van dit prachtige bedrijf.