De opmerkelijke voordelen van een hoogwerker huren

2 min gelezen
Hoogwerker-huren

Een hoogwerker huren, betekent geld besparen. Het is misschien een verleiding, om een glanzende nieuwe hoogwerker te hebben in het machinepark. Maar voor je grof geld uit gaat geven is het misschien de moeite waard om na te denken over een hoogwerker huren in plaats van te kopen. Het huren van bouwmachines is de laatste jaren fors toegenomen. Dit komt, omdat iedereen de voordelen ervan in is gaan zien. Is de klus gedaan, dan staat er niet naderhand werkeloos een machine op het terrein.

Een belletje naar ons, en wij van rvhd.nl komen direct de hoogwerker ophalen met de dieplader. Hierdoor worden alleen de dagen in rekening gebracht dat de hoogwerker verhuurd is geweest. Voordeel hiervan is: geen lopende kosten van bijvoorbeeld afbetalen, onderhoud of opslagkosten. Stop met betalen voor apparatuur wanneer deze niet meer gebruikt wordt. Is het bouwproject van korte duur en staat de zo duur aangeschafte apparatuur achteraf stil, dan wordt er veel geld verspilt op het project.

Een hoogwerker huren is de oplossing om geld te besparen.

Wij van RvH voorzien de klant van een tiptop onderhouden hoogwerker die jaarlijks gekeurd wordt. Zo geven wij de klant de verzekering veilig te kunnen werken. Is de klus geklaard dan halen wij de hoogwerker weer op en zullen deze aan een grondige inspectie onderwerpen. Zodat deze direct weer klaar staat voor de volgende klant. Door een hoogwerker te huren in plaats van te kopen, ben je vrij van onderhoudskosten en reparaties.

Hoogwerker-huren

Dit betekent geen kopzorgen en stress en altijd in het bezit van een tiptop onderhouden hoogwerker, wanneer nodig is. Het huren op deze manier heeft nog een ander voordeel, hoogwerkers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Heb je een kleiner formaat nodig voor binnen in de fabriek of magazijn, dan is huren gewoon de beste optie. Voor elk bouwproject een andere hoogwerker. Wij van www.rvhd.nl zijn gespecialiseerd in hoogwerker transport. Geen plek is voor ons onbereikbaar!